Κλήρωση “φωτιά” στο Cincinnati Masters – DRAW

Με Ράονιτς ο Ναδάλ στο 2ο γύρο, με Μάρει ο Φέντερερ στον 3ο, Ναδάλ-Τζόκοβιτς στα προημιτελικά

Σπουδαίες διασταυρώσεις από πολύ νωρίς, έβγαλε η κληρωτίδα του τελευταίου μεγάλου τουρνουά προετοιμασίας για το Αμερικανικό Όπεν, που ξεκινάει τη Δευτέρα στο Οχάϊο!

Ο Ρότζερ Φέντερερ επιστρέφει στη δράση, μετά τον οδυνηρό του αποκλεισμό από τον Κέβιν Άντερσον στο Wimbledon και την απόσυρσή του από το Rogers Cup!

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, περιμένει

έναν εκ των Γκόζοφτσικ-Σόουζα στο 2ο γύρο του αγαπημένου του Σινσινάτι, έχοντας πιθανό αντίπαλο στον 3ο γύρο τον Άντι Μάρει!

Ο Σκωτσέζος, δύο φορές πρωταθλητής της διοργάνωσης (2008, 2011) στον 1ο γύρο θα παίξει με το Νο16 του ταμπλό, Λούκας Πουίγ και στο 2ο με έναν εκ των Μάγερ-Qualifier, πριν το πιθανό ραντεβού με τον Βασιλιά στη φάση των “16”!

Στο ίδιο quarter βρίσκεται και ο ντεφορμέ 8-Ντόμινικ Τιμ που συναντάει είτε τον Βαβρίνκα είτε τον Σβάρτσμαν στον 3ο γύρο.

Άντερσον και Ντελ Πότρο βρίσκονται επίσης στο κάτω μέρος του ταμπλό.

“Φονικό” είναι το quarter του Ράφαελ Ναδάλ που καταλαμβάνει το Νο1 του ταμπλό και η προοπτική για τον 2ο τίτλο του στο Σινσινάτι (2013), μοιάζει αδύνατη…

Μετά το bye στον 1ο γύρο, ο Ισπανός περιμένει τον Μίλος Ράονιτς στο 2ο (παίζει με qualifier) και έναν εκ των Σαποβάλοφ-Έντμουντ στον 3ο!

Στα προημιτελικά, ο Ράφα διασταυρώνεται με τον Νόβακ Τζόκοβιτς που δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα για να επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στους καλύτερους “8” της διοργάνωσης.

Ο Νόλε θα ξεκινήσει με αντίπαλο τον Στιβ Τζόνσον στον 1ο γύρο και στη συνέχεια θα παίξει με έναν εκ των Μαναρινό-Τσεκινάτο, πριν το πιθανό ραντεβού με τον ντεφορμέ Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στη φάση των “16”.

Επίσης στο πάνω μέρος του ταμπλό, κληρώθηκε ο Άλεξ Ζβέρεφ που είναι ο πιθανός αντίπαλος των Ναδάλ-Τζόκοβιτς στα ημιτελικά.

Ο Γερμανός, Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, εφόσον παρουσιαστεί σοβαρός, δεν αναμένεται να συναντήσει προβλήματα μέχρι τον προημιτελικό με τον Τσίλιτς.

Τα ντέρμπι του 1ου γύρου
Τσιτσιπάς-Γκοφάν
Σαποβάλοφ-Τιαφό
Ίσνερ-Κουέρι
Φερέρ-Περ
Νισικόρι-Ρούμπλεφ
Μάρει-Πουίγ

Οι πιθανές διασταυρώσεις στα προημιτελικά
Ναδάλ-Τζόκοβιτς
Ζβέρεφ-Τσίλιτς
Άντερσον-Ντελ Πότρο
Φέντερερ-Τιμ

CINCINNATI MASTERS DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

The post Κλήρωση “φωτιά” στο Cincinnati Masters – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα