Και τώρα… μεταξύ τους – VIDEO

09:11 6/4/2019 - Πηγή: Tennis24
Τρία στα τρία και πάλι από τις πρώην Νο1 της WTA που αγωνίζονται στο Μοντερέι

Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, Αντζελίκ Κέρμπερ και Βικτόρια Αζαρένκα πέτυχαν την τρίτη τους νίκη στο Abierto GNP Seguros στο Μεξικό και προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση της hard court διοργάνωσης.

Μάλιστα, οι δύο τελευταίες θα χρειαστεί να διασταυρώσουν τις ρακέτες τους και να παλέψουν για το ένα εισιτήριο που οδηγεί στον τελικό.

Η Μουγκουρούθα, Νο3 του ταμπλό, δυσκολεύτηκε εξαιρετικά στο 2ο σετ της

προημιτελικής αναμέτρησης κόντρα στην Κριστίνα Μλαντένοβιτς αλλά κατάφερε να αποφύγει τις περιπέτειες, κλείνοντας το ματς με 6-1, 7-6(5) σε 1 ώρα και 58 λεπτά αγώνα.

Το πρώην Νο1 και νυν Νο19 της παγκόσμιας κατάταξης, ξεκινώντας εξαιρετικά το ματς, έφτασε να έχει προβάδισμα με 6-1, 5-1 games, πριν η Μλαντένοβιτς σε συνδυασμό με τη νευρικότητα της Ισπανίδας, φέρουν τα πάνω κάτω στον αγώνα.

Τελικά, η Μουγκουρούθα στην 6η της προσπάθεια να κλείσει το ματς, τα κατάφερε και θα αντιμετωπίσει την Μαγκνταλένα Ριμπαρίκοβα για την πρόκριση στον τελικό του Μοντερέι.

Σπουδαία νίκη απέναντι σε μια πολύ δύσκολη αντίπαλο, πέτυχε η Βικτόρια Αζαρένκα που δείχνει σταθερότητα σε υψηλό επίπεδο μετά από καιρό.

Η Λευκορωσίδα, Νο67 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 6-0, 6-4 της Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα και έδειξε έτοιμη για το μεγάλο τεστ κόντρα στο Νο1 του ταμπλό, Αντζελίκ Κέρμπερ.

Η αριστερόχειρας Γερμανίδα, επιβλήθηκε 6-2, 6-4 της Κρίστεν Φλίπκενς και θα προσπαθήσει να βελτιώσει το πενιχρό ρεκόρ που έχει κόντρα στην Αζαρένκα, με μόλις μια νίκη σε 8 συνολικά αναμετρήσεις με τη Λευκορωσίδα.

ABIERTO GNP SEGUROS DRAW | OOP (-9h)

The post Και τώρα… μεταξύ τους – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα