Απέφυγε την εγχείρηση ο Ντελ Πότρο!

19:29 5/4/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο δεν θα βρεθεί ξανά κάτω από το νυστέρι όσον αφορά στο πρόβλημα που έχει στο αριστερό του γόνατο και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση θα γίνει συντομότερα του αναμενομένου.

Ο 30χρονος τενίστας που έχει πλούσια…εμπειρία από εγχειρήσεις τουλάχιστον αποφεύγει, προς το παρόν, ακόμα μία παρουσία του κάτω από το νυστέρι.

Το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει από το περσινό τουρνουά της Σανγκάης είναι το αριστερό γόνατο, ένα ζήτημα που έχει αποδειχτεί αρκετά σοβαρό με τον “Πύργο”

να έχει αγωνιστεί έκτοτε μόλις στο φετινό DelRay Beach έχοντας χάσει όλα τα υπόλοιπα τουρνουά της σεζόν.

Με πιο πρόσφατα το Sunshine Double όταν και φούντωσαν οι φήμες περί νέας εγχείρησης του Αργεντινού σταρ που ουσιαστικά θα τον έθετε εκτός ίσως για όλη τη σεζόν.

Ευτυχώς, αυτό αποφεύχθηκε καθώς, με συμβουλή του θεράποντα ιατρού του στη Βαρκελώνη, Άνχελ Κοτόρο, ο Ντελ Πότρο συνεχίζει την αποθεραπεία του ως έχει καθώς υπάρχει βελτίωση.

Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε ο ίδιος ο Αργεντινός μέσω twitter όπως και την επάνοδο του στις προπονήσεις.

Ωστόσο, η συμμετοχή του στη φετινή χωμάτινη σεζόν παραμένει ένα τεράστιο ερωτηματικό ενώ δεν αποκλείεται να τον ξαναδούμε στην grass court season ώστε να έχει ξεπεραστεί πλήρως το υπάρχον πρόβλημα.

Θυμίζουμε ότι προ ημερών προπονήθηκε μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη στις Η.Π.Α.

Κώστας Αϊτάκης

The post Απέφυγε την εγχείρηση ο Ντελ Πότρο! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα