Αποκλεισμός για Σάκκαρη στο Charleston – VIDEO

23:30 5/4/2019 - Πηγή: Tennis24
Στον προημιτελικό γύρο σταμάτησε η καλή φετινή πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Charleston καθώς ηττήθηκε από την Καρολίν Βοζνιάκι παρά την μαχητική διάθεση που έβγαλε στο κορτ.

Η καλύτερη φετινή πορεία σε τουρνουά της WTA Tour για τη Μαρία Σάκκαρη ολοκληρώθηκε στον προημιτελικό γύρο του Charleston.

Αδίκησε τον εαυτό της η 23χρονη Ελληνίδα τενίστρια κερδίζοντας μόλις τέσσερα games

στον αγώνα κόντρα στην Καρολίν Βοζνιάκι σε ένα ματς που ήταν πολύ πιο “κλειστό” από το 6-2, 6-2 που δείχνει το τελικό σκορ.

Παρά το γεγονός ότι σε στιγμές έπαιξε πολύ καλά κόντρα στην Δανέζα τενίστρια, η Μαρία έχασε το σύνολο σχεδόν των κρίσιμων πόντων του αγώνα.

Ενδεικτικά, αναφέρουμε ότι έχασε έξι συνολικά games που πήγαν στην ισοπαλία!

Μαζί με αυτά, έχασε και το μομέντουμ που είχε στην αρχή του δεύτερου σετ όταν και προηγήθηκε με 2-0, έφτασε κοντά στο διπλό break, αλλά έγιναν μερικά οριακά λάθη που έφεραν τη Βοζνιάκι και πάλι κοντά στη Σάκκαρη που τελικά δεν κέρδισε άλλο game στο ματς!

Η Δανέζα περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο σχεδόν σε όλο το ματς, πήρε λίγες πρωτοβουλίες αλλά η Σάκκαρη δεν μπόρεσε να έχει μια καλή αναλογία winner/αβίαστων λαθών που είναι προαπαιτούμενο για να κερδίσεις counterpuncher (αμυντικογενείς) τενίστριες όπως είναι η Βοζνιάκι.

Δίχως να παίζει άσχημα, η Σάκκαρη έμεινε πίσω με 0-4 στο πρώτο σετ και μοιραία δεν μπόρεσε να αντιστρέψει αυτή τη δύσκολη κατάσταση και μόλις άρχισε να περιορίζει τα αβίαστα λάθη, προηγήθηκε με 2-0 στο δεύτερο σετ.

Το επόμενο games αποδείχτηκε το πιο κομβικό του ματς μιας και η Σάκκαρη έδειχνε να έχει το πάνω χέρι του ματς στο συγκεκριμένο σημείο, έφτασε κοντά στο 3-0 που θα της έδινε διπλό break και καλό “μαξιλαράκι” ασφαλείας για την ισοφάριση αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ και η κατάσταση αντιστράφηκε.

Η Μαρία το πάλεψε μέχρι τέλους, ήταν άτυχη σε αρκετές οριακά έξω μπάλες, έσωσε τέσσερα match point της Βοζνιάκι αλλά έμεινε με τη χαρά της πρώτης της φετινής συμμετοχής σε προημιτελικό γύρο αλλά και στη δεδομένα βελτιωμένη εικόνα της σε όσα πολύ μέτρια είχε δείξει μέσα στο 2019.

Στα ημιτελικά η Βοζνιάκι θα αντιμετωπίσει την Πέτρα Μάρτιτς ενώ η Μάντισον Κις ήταν η νικήτρια του Αμερικανικού εμφυλίου κόντρα στη Σλόαν Στίβενς με νίκη 7-6(6), 4-6, 6-2 επί της συμπατριώτισσάς της.

Στις “4” η Κις θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Μόνικα Πούιγκ που κέρδισε 6-3, 6-2 την Ντάνιελ Κόλινς στον τελευταίο προημιτελικό της Παρασκευής

Παρασκευή, 5/4: Προημιτελικοί Volvo Car Open
Martic (Croatia) beat Bencic (Switzerland) 6-3 6-4
Wozniacki (Denmark) beat Sakkari (Greece) 6-2 6-2

VOLVO CAR OPEN SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Αποκλεισμός για Σάκκαρη στο CharlestonVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα