“Καυτός” τελικός στην Ρώμη – VIDEO

Ράφαελ Ναδάλ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα αναμετρηθούν το απόγευμα της Κυριακής στον μεγάλο τελικό του φετινού χωμάτινου Rome Masters, σε έναν αγώνα που δεν χωρούν προγνωστικά. Αναλυτικά το preview του τελικού…

Οι δυο κορυφαίοι τενίστες της φετινής clay court season, Ράφα Ναδάλ και Σάσα Ζβέρεφ, είναι έτοιμοι να μας χαρίσουν έναν σπουδαίο τελικό το απόγευμα της Κυριακής στις 17:00GR – Cosmote Sport 6 HD, στο Foro Italico της Ρώμης!

Οι δυο τους, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για πέμπτη φορά συνολικά, με τον Ναδάλ να μην έχει χάσει ποτέ του από τον Γερμανό προσεχή αντίπαλό του, αλλά τον Ζβέρεφ να διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του την δεδομένη χρονική στιγμή.

Και οι δυο έχουν κατακτήσει από δυο τίτλους στην χωμάτινη σεζόν, με τον Ισπανό, Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, να έχει θριαμβεύσει σε Μόντε Κάρλο και Βαρκελώνη και τον “Σάσα” να έχει κατακτήσει τους τίτλους σε Μόναχο και Μαδρίτη.

Ο Ζβέρεφ τρέχει ένα μοναδικό σερί νικών 13 αγώνων στο χώμα και μοιάζει ανίκητος φέτος στην κόκκινη επιφάνεια, με τον Ναδάλ όμως, να είναι ο ένας από τους δυο ανθρώπους που τον κέρδισαν φέτος σε σύνολο 20 αγώνων.

Ο “Matador” επιβλήθηκε του Ζβέρεφ στις 8 Απριλίου στην Βαλένθια, στην σειρά της Ισπανίας με την Γερμανία για το Davis Cup. Έκτοτε, το Νο3 του κόσμου έχει χάσει μόνο από τον Κέι Νισικόρι στο Μόντε Κάρλο.

Κι ο Ναδάλ όμως, δεν πάει πίσω. Ο Ισπανός μετράει 18 νίκες στα τελευταία 19 του παιχνίδια, έχοντας χάσει μόλις από τον Ντομινίκ Τιμ, την προηγούμενη εβδομάδα, στην Μαδρίτη της Ισπανίας.

Ναδάλ και Ζβέρεφ έχουν αναμετρηθεί δυο φορές στο χώμα, με τον Ισπανό να μην έχει χάσει ακόμη σετ, καθώς τόσο στο Davis Cup φέτος, όσο και στο Μόντε Κάρλο πέρσι, επιβλήθηκε με straight sets του “Σάσα”.

Σπουδαίος τελικός, αναμένεται να διεξαχθεί στο κεντρικό court των εγκαταστάσεων του Foro Italico, με τον Ράφα ναι μεν να είναι το φαβορί, όμως τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ να δείχνει έτοιμος για την υπέρβαση.

ROME MASTERS DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Καυτός” τελικός στην Ρώμη – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα