Πρώτος τίτλος της χρονιάς για Παπαμιχαήλ!

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ διένυσε μια εξαιρετική εβδομάδα στο Σαν Σεβέρο της Ιταλίας χάνοντας μόλις ένα σετ στην πορεία της μέχρι τον τίτλο του ITF τουρνουά των 15.000$…

Η 25χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην πόλη της Ιταλίας, πανηγυρίζοντας τον παρθενικό της τίτλο για φέτος, μετά από μια εξαιρετική εβδομάδα στα γήπεδα του Σαν Σεβέρο.

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ήταν Νο2 του ταμπλό στο τουρνουά των 15.000$ και μετά από πέντε νίκες,

οι τέσσερις σε βάρος Ιταλίδων, θριάμβευσε στο τουρνουά κερδίζοντας στον μεγάλο τελικό την 17χρονη Σιμόνα Βάλτερτ από την Ελβετία, Νο487 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Χάνοντας μόλις τρία γκέιμς στον τελικό κόντρα στην νεαρή αντίπαλό της, η Παπαμιχαήλ κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο για το 2018 και έφτασε ταυτόχρονα τους 11 τίτλους καριέρας.

Για να μπορέσει να κατακτήσει το τρόπαιο στο Σαν Σεβέρο όμως, έπρεπε πρώτα να αποκλείσει κατά σειρά τις Πιαντζερέλι, Μασίνι, Μαρκέτι και Μπρονζέτι από την Ιταλία, πριν από το εμφατικό 6-1, 6-2 επί της Βάλτερτ στον τελικό.

Το μοναδικό σετ που απόλεσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο377 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, ήταν από την Τζιόρτζια Μαρκέτι, Νο621 στον κόσμο, όπου χρειάστηκε να επιστρέψει στο ματς από σετ πίσω για να προκριθεί στα ημιτελικά του θεσμού με 4-6, 6-1, 6-4 τελικό σκορ.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πρώτος τίτλος της χρονιάς για Παπαμιχαήλ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα