“Σίγουρα δεν είμαι το φαβορί” – VIDEO

Σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά όχι το φαβορί στον μεγάλο τελικό της Ρώμης κόντρα στον Ράφαελ Ναδάλ, υποστηρίζει πως είναι ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, μετά την νίκη του επί του Μαρίν Τσίλιτς στον ημιτελικό του Σαββάτου. Αναλυτικά τι είπε μετά το ματς…

Ο νεαρός Γερμανός, Νο3 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, είναι ο πιο φορμαρισμένος τενίστας αυτήν την στιγμή στο ανδρικό Tour αφού μετράει 13 σερί νίκες και πηγαίνει στον τελικό του Rome Masters έχοντας κατακτήσει ήδη δυο τίτλους στην φετινή χωμάτινη σεζόν.

Ο “Σάσα” επιβλήθηκε μετά από σπουδαία

μάχη του Μαρίν Τσίλιτς στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό της ημέρας το Σάββατο και σφράγισε το μεγάλο ντέρμπι με τον Ράφα Ναδάλ στον σημερινό τελικό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζβέρεφ αμέσως μετά το ματς του με τον Κροάτη:

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, όπως πάντα δηλαδή απέναντι στον Μαρίν, γιατί είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του Tour αυτήν την στιγμή, ξέρει τι χρειάζεται για να κερδίζει μεγάλα παιχνίδια και έπρεπε να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να κερδίσω σήμερα.

Δεν χρειάζεται να πω πολλά για τον επόμενό μου αντίπαλο, όταν έχει κερδίσει τόσους τίτλους σε αυτήν την επιφάνεια, έχει κερδίσει δέκα φορές το Γαλλικό Όπεν. Σίγουρα δεν είμαι το φαβορί σε αυτόν τον αγώνα, όμως ελπίζω να είμαι έτοιμος για τον αγώνα, να έχω ξεκουραστεί αρκετά και θα δούμε πως θα πάει το ματς.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Σίγουρα δεν είμαι το φαβορί” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα