Η κλήρωση της Γενεύης με Παγδατή και “Σταν”

Μάρκος Παγδατής και Στάνισλας Βαβρίνκα θα δώσουν το παρών την ερχόμενη εβδομάδα σε ένα από τα δυο τελευταία τουρνουά προετοιμασίας πριν την έναρξη του Ρολάν Γκαρός, στην Γενεύη της Ελβετίας. Αναλυτικά η κλήρωση του κυρίως ταμπλό…

Μόλις μια εβδομάδα πριν την έναρξη του δεύτερου Grand Slam της σεζόν και οι κορυφαίοι τενίστες του Tour ετοιμάζονται πυρετωδώς για την έναρξη του Γαλλικού Όπεν, που ξεκινάει την ερχόμενη Κυριακή.

Μέχρι τότε όμως, θα διεξαχθούν ακόμη δυο τουρνουά, τα τελευταία προετοιμασίας ενόψει του Παρισινού Grand Slam,

σε Γενεύη και Λυών. Στην Ελβετία, θα ριχτεί στην μάχη και ο Κύπριος Μάρκος Παγδατής, θέλοντας να πάρει κάποια παιχνίδια στα πόδια του πριν το μεγάλο ραντεβού στην Γαλλία.

Ο Μάρκος, Νο86 στην παγκόσμια κατάταξη, βρίσκεται σε ένα ταμπλό στο οποίο ξεχωρίζουν τα ονόματα του Στάνισλας Βαβρίνκα και του Φάμπιο Φονίνι.

Στον 1ο γύρο, η κληρωτίδα του χαμογέλασε, καθώς τον τοποθέτησε απέναντι σε qualifier. Αν προκριθεί, όμως, θα έχει αρκετά δύσκολο έργο, απέναντι στον φορμαρισμένο Φάμπιο Φονίνι, ο οποίος αρέσκεται να αγωνίζεται στο χώμα και είναι το Νο2 του ταμπλό στο 250αρι τουρνουά της Γενεύης.

Αν περάσει πάντως το εμπόδιο του απρόβλεπτου Ιταλού, ο Μάρκος Παγδατής θα έχει μια μεγάλη ευκαιρία για να κάνει εξαιρετική πορεία στον θεσμό, αφού στην “8αδα” θα βρει απέναντί του πιθανότατα τον Μίσα Ζβέρεφ, ενώ στα ημιτελικά τον Νταβίντ Φερέρ ή τον Αντρέας Σέπι.

Όσον αφορά τον υπερασπιστή του τίτλου και “γηπεδούχο” Στάνισλας Βαβρίνκα, ο Ελβετός είναι Νο3 στο ταμπλό και θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο τον νικητή του αγώνα Ντόναλντσον-Ιστόμιν, ενώ στα προημιτελικά θα παίξει με έναν εκ των Ράμος Βινόλας και Φρανσίς Τιαφό.

Αν βρεθεί στην τελική “4αδα”, ο “Στάν” θα τεθεί αντιμέτωπος πιθανόν με το Νο1 του ταμπλό Σαμ Κουέρι.

Ο Αμερικανός έχει δύσβατο μονοπάτι πάντως μέχρι τα ημιτελικά, αφού στον 2ο γύρο θα παίξει με τον Αργεντινό “χωματά” Γκουίντο Πέγια και στους “8” θα χρειαστεί να περάσει το εμπόδιο του συμπατριώτη του Στιβ Τζόνσον, αν ο δεύτερος έχει αποκλείσει τους Κόπιλ και Βέσελι πιο πριν.

Τέλος, ο Νταβίντ Φερέρ, Νο4 στο ταμπλό στο τουρνουά, θα αγωνιστεί κόντρα στον νικητή του αγώνα του Ίβο Κάρλοβιτς με τον Πίτερ Γκόγιοβτζικ στον 2ο γύρο, ενώ στα προημιτελικά θα παίξει με τον Αντρέας Σέπι, ή τον επίσης Ιταλό Μάρκο Τσετσινάτο.

Πιθανοί προημιτελικοί

Κουέρι-Τζόνσον

Βαβρίνκα-Ράμος Βινόλας

Σέπι-Φερέρ

Μ.Ζβέρεφ-Φονίνι

GENEVA OPEN DRAW l OOP (-1h) l TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Η κλήρωση της Γενεύης με Παγδατή και “Σταν” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα