Ηττημένος αλλά Top5! – VIDEO

Ο Κέβιν Άντερσον προσπάθησε να μείνει με τα θετικά της παρουσία του στο φετινό Wimbledon, παρά την αδυναμία του να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο στον τελικό με τον Νόλε

Στην δεύτερη συμμετοχή του σε τελικό Grand Slam, τους τελευταίους 10 μήνες, ο Κέβιν Άντερσον δεν τα κατάφερε και πάλι απέναντι σε μέλος των Big Four.

Στο US Open

2017 ήταν ο Ράφαελ Ναδάλ που του έφραξε το δρόμο προς τον πρώτο του Major τίτλο ενώ την Κυριακή, ο διψασμένος για επιστροφή στα μεγάλα τρόπαια, Νόβακ Τζόκοβιτς, δεν του έδωσε περιθώρια…

Ο Σέρβος επικράτησε σχεδόν ελεγχόμενα 6-2, 6-2, 7-6(3) του ξανθομάλλη άσου ο οποίος παρουσιάστηκε σαφώς επηρεασμένος από τον μαραθώνιο ημιτελικό με τον Τζον Ίσνερ την Παρασκευή.

“Κοιμήθηκα ελάχιστα την Παρασκευή. Το Σάββατο ήταν δύσκολη ημέρα. Είδα τους γιατρούς, τον ποδίατρο και τον φυσιοθεραπευτή μου. Πέρναγαν πολλές σκέψεις από το μυαλό μου. Θα ήμουν έτοιμος να παίξω ένα ακόμη ματς των 5 σετ απέναντι σε κάποιον σαν τον Νόβακ; Το σώμα μου δεν ήταν πολύ καλά” είπε ο Άντερσον στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του τελικού.

Παρά την ήττα στον τελικό, ο Κέβιν Άντερσον έχει πολλά θετικά να θυμάται από την παρουσία του στο φετινό Wimbledon.

Καταρχήν, πέτυχε μια από τις σπουδαιότερες νίκες της καριέρας του, ανατρέποντας το προβάδισμα με 2-0 σετ και match point του Ρότζερ Φέντερερ στα προημιτελικά.

Στη συνέχεια, βγήκε νικητής από τον μεγαλύτερο, σε διάρκεια, ημιτελικό σε Grand Slam τουρνουά, επικρατώντας 26-24 του Τζον Ίσνερ στο 5ο σετ μετά από εξήμισι ώρες παιχνιδιού.

Η παρουσία του στον τελικό, θα τον φέρει στο career high Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης, πίσω απ’τους Ναδάλ, Φέντερερ, Ζβέρεφ και Ντελ Πότρο.

“Πριν δυόμιση χρόνια, φτιάξαμε ένα γκρουπ στο WhatsApp που το ονομάσαμε “Top-Five Kev”. Αυτός ήταν ο στόχος. Τώρα είμαι πολύ υπερήφανος που τα καταφέραμε, ειδικά αν κοιτάξουμε πίσω και το που βρισκόμουν πριν 15 μήνες, γύρω στο Νο80. Είναι σίγουρα κάτι για το οποίο μπορώ να είμαι υπερήφανος και να το χρησιμοποιήσω ως κίνητρο για το μέλλον”

“I’d have given another 21 hours to have the opportunity to play out here – it really meant a lot to me”

Touching words from our 2018 runner-up Kevin Anderson #Wimbledon pic.twitter.com/5XEPdItiQq

Wimbledon (@Wimbledon) July 15, 2018

WIMBLEDON GENTLEMEN’S DRAW

The post Ηττημένος αλλά Top5! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα