“Είναι μόνο η αρχή. Μπορώ να κερδίσω κι άλλα Slams” – VIDEO

Η Σερίνα Γουίλιαμς είναι πεπεισμένη πως αυτός ο χαμένος τελικός στο Wimbledon μετά την επιστροφή της στο τένις, αφού γέννησε την κόρη της, είναι μόνο η αρχή για την ίδια, στην… νέα, κακά τα ψέμματα, εποχή της στο άθλημα…

Μπορεί να μην είναι όσο γρήγορη ήταν παλαιότερα, μπορεί να κουράζεται πολύ πιο εύκολα και να μην έχει τόσες πολλές δυνάμεις πλέον. Η 37χρονη Σερίνα Γουίλιαμς μετά την απουσία 10 μηνών από το τένις, επέστρεψε δριμύτερη στο γυναικείο Tour.

Δεν

είναι η ίδια, κυριαρχική Σερίνα του παρελθόντος, όμως ακόμη κι έτσι, όλοι πρέπει να την φοβούνται. Η Αμερικανίδα αν και οδεύει στην δύση της καριέρας της, είναι πεπεισμένη πως θα καταφέρει να κερδίσει κι άλλα Grand Slams στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη τύπου μετά τον χαμένο της τελικό από την Αντζέλικα Κέρμπερ:

“Πήρα λίγο χρόνο να προπονηθώ και ετοιμάστηκα κατάλληλα για τα δυο Grand Slams. Δεν πρόκειται να σταματήσω να δουλεύω, δεν θέλω να είμαι στο επίπεδο που είμαι τώρα. Είναι καλό να συνεχίσω να δουλεύω και να βελτιώνομαι.

Στο μέλλον πρόκειται να κερδίσω κι άλλα Grand Slams, είμαι σίγουρη. Αυτές οι δυο εβδομάδες που πέρασα στο Wimbledon, ήταν τόσο συναισθηματικές για εμένα. Κέρδισα πολλά παιχνίδια, έκανα ότι καλύτερο μπορούσα.

Ήρθα εδώ για να κερδίσω όσο περισσότερα παιχνίδια γίνεται, ήταν μόνο η αρχή για εμένα. ήταν πολύ όμορφο να μπορώ να κάνω ωραίες εμφανίσεις στο γήπεδο ξανά. Θέλω να πω σε όλες τις μαμάδες, πως δυσκολεύτηκα πολύ, όμως δεν σταμάτησα ποτέ να πιστεύω στην επιστροφή. Αυτό πρέπει να κάνουν όλες.

Από εδώ και στο εξής θα συνεχίσω να προσπαθώ και να ετοιμάζομαι για τα επόμενα τουρνουά. Θα είμαι έτοιμη να ανταπεξέλθω και θα κερδίσω κι άλλους τίτλους, να είστε σίγουροι. Δεν σταματάω να προσπαθώ ποτέ”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Είναι μόνο η αρχή. Μπορώ να κερδίσω κι άλλα Slams” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα