Τιμωρία σε Top20 παίκτη για… διαφήμιση στοιχηματικής εταιρείας!

Ένας από τους κορυφαίους τενίστες στα διπλά τα τελευταία χρόνια, ο Ρόμπερτ Φαράχ, τιμωρήθηκε με τρεις μήνες μακριά από το τένις και χρηματικό πρόστιμο ύψους 5.000$, από την ITF, διότι διαφήμισε μια στοιχηματική εταιρεία!

Ο 31χρονος Κολομβιανός, Νο16 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ στα διπλά, τον Φεβρουάριο που μας πέρασε έκανε ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter… διαφημίζοντας στοιχηματική εταιρεία.

Μπορεί

να έλαβε κάποια χρήματα για να το κάνει, αλλά μάλλον του βγήκαν… ξινά, μιας και τιμωρήθηκε παραδειγματικά από την ITF με πρόστιμο 5.000$ και τρεις μήνες μακριά από το τένις για την συγκεκριμένη του ενέργεια.

Τον τελευταίο καιρό έχουν έρθει στο προσκήνιο ουκ ολίγα στοιχηματικά σκάνδαλα στο άθλημα του τένις και η ITF θέλοντας να το καταπολεμήσει, λαμβάνει μέτρα για το παραμικρό, και καλά κάνει δηλαδή, ώστε να εκλείψουν τέτοια περιστατικά.

Το σημαντικό στην υπόθεση Φαράχ, είναι πως ο Κολομβιανός απειλείται με εφ’ όρου ζωής αποκλεισμό από το τένις αν ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο, όπως διέρρευσε από την ΑΤΡ, η οποία του έκανε αυστηρές συστάσεις.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τιμωρία σε Top20 παίκτη για… διαφήμιση στοιχηματικής εταιρείας! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα