Ήττα μετά από μάχη για Σάκκαρη – VIDEO

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τη Γιοχάνα Κόντα στο Ίστμπορν και πλέον στρέφει το βλέμμα της στο Wimbledon που ξεκινά σε λίγες μέρες…

Με μία νίκη στο γρασίδι ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της όσον αφορά στην προετοιμασία της πριν το Wimbledon η Μαρία Σάκκαρη!

Στο Νότιγχαμ οι αγώνες διεξήχθησαν σε σκληρή επιφάνεια, στο Μπέρμιγχαμ ηττήθηκε από τη Ναόμι Οσάκα και στο Ίστμπορν τη σταμάτησε η Γιοχάνα Κόντα με 6-4, 7-6(4).

Κάπως

έτσι ολοκληρώθηκε η αγωνιστική προετοιμασία της Μαρίας για το Wimbledon που μετράμε πλέον αντίστροφα για την έναρξη του την ερχόμενη Δευτέρα!

Η κόμμωση “πριγκίπισσα Λέια”(!) δεν έφερε γούρι στη Μαρία σε ένα “κλειστό” ματς κόντρα στην Κόντα για τον δεύτερο γύρο του Eastbourne International.

Η 23χρονη τενίστρια είχε τις ευκαιρίες της, ειδικά στο δεύτερο σετ όταν και σέρβιρε για την ισοφάριση στο 5-3 αλλά η Κόντα έδειξε την πνευματική της δύναμη και την ποιότητα της στο γρασίδι κάνοντας τη μίνι-ανατροπή που της έδωσε την straight sets νίκη.

Οι δυο τους είχαν αναμετρηθεί, νωρίτερα στη σεζόν, στον τελικό του Ραμπάτ στο οποίο η Σάκκαρη στέφθηκε για πρώτη φορά πρωταθλήτρια σε WTA τουρνουά.

Παρά τα φαινομενικά αρνητικά αποτελέσματα που είχε στα τελευταία τουρνουά, η αλήθεια είναι πως η Μαρία ηττήθηκε οριακά από δύο ποιοτικές τενίστριες, όπως είναι η Οσάκα και η Κόντα και θα πρέπει να εστιάσει στις λεπτομέρειες που πήγαν στραβά.

Σε κάθε περίπτωση θα την ξαναδούμε με τα “λευκά” της στο Wimbledon όπου, ελπίζουμε, να σπάσει το φράγμα του αποκλεισμού στον τρίτο γύρο Major που την συνοδεύει και στα τέσσερα Slam!

Τρίτη, 25/6: 1ος γύρος Εastbourne
Bencic (Switzerland) beat Kuntermetova (Russia) 6-3 6-4
Stosur (Australia) beat Kenin (USA) 6-2 6-3
Jabeur (Tunisia) beat Minella (Luxembourg) 2-6 6-2 6-1
Trurenko (Ukraine) beat Diyaz (Kazakhstan) 6-2 6-2

Τρίτη, 25/6: 2ος γύρος Εastbourne
Bertens (Netherlands) beat Putintseva (Kazakhstan) 6-4 6-1
Cornet (France) beat Svitolina (Ukraine) 6-3 7-6(3)
Mertens (Belgium) beat Vondrousova (Czech Republic) 6-1 5-7 6-2
Konta (Great Britain) beat Sakkari (Greece) 6-4 7-6(4)

EASTBOURNE INTERNATIONAL DRAW | OOP (-2h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Ήττα μετά από μάχη για ΣάκκαρηVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα