ΑΕΚ μεταγραφές 25/6: Η ανοιχτή γραμμή με Βέρντε

ΑΕΚ μεταγραφές 25/6: Ανοιχτή γραμμή με την Ρόμα για τον Ντανιέλε Βέρντε έχει κρατήσει η ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ λίγο πριν αρχίσει η μεταγραφική περίοδος έχει προχωρήσει δυναμικά στις μεταγραφές της. Εχει ήδη νέα μέλη στην ομάδα της τους Σαμπανάτζοβιτς, Παουλίνιο, Αθανασιάδη, Βράνιες, Σιμάο και Ζεράλδες. Και στόχος της είναι να καλύψει προσεχώς τα κενά του εξτρέμ και

του σέντερ φορ.

Πιο άμεσα θα λυθεί το ζήτημα του ακραίου. Με τον Ντανιέλε Βέρντε της Ρόμα να είναι μια ισχυρή υποψηφιότητα. Στις 31 Μαΐου πρωτογράφτηκε το όνομα του από την Ιταλία αναφέροντας ότι η ΑΕΚ έχει κάνει ήδη επαφή. Πριν περίπου 10 ημέρες από την έντυπη έκδοση του «Sportime» είχε γραφτεί ότι η ΑΕΚ κρατά… ζεστό το θέμα του Ιταλού ακραίου.

ΑΕΚ και Ρόμα από την υπόθεση του Εζεκίελ Πόνσε έχουν κρατήσει καλές επαφές. Και εκτιμούν ότι η ΑΕΚ ανέβασε την τιμή του Αργεντίνου και τον εξέλιξε πριν πωληθεί στην Σπαρτάκ Μόσχας με 8 εκατ.ευρώ. Η Ενωση φαίνεται ότι προχωρά την περίπτωση του και οι συζητήσεις με την ιταλική ομάδα έχουν ενταθεί. Η Ενωση μάλιστα έχει ρωτήσει και τιμή για τον 23χρονο Ιταλό εξτρέμ ακούγοντας νούμερο που δεν έβαλε απαγορευτικό στον στόχο της. Νούμερο ικανό για μια καλή επένδυση, που είναι στα μέτρα του κλαμπ. Και αυτό διότι η Ρόμα συζητά μόνο για μεταγραφή του και όχι δανεισμό μιας και το συμβόλαιο του τελειώνει το 2020.

ΑΕΚ μεταγραφές 25/6

Ο Βέρντε είναι ακραίος επιθετικός και περισσότερο αγωνίζεται αριστερά. Ωστόσο, μπορεί να παίξει και δεξιά και υπό συνθήκες ως σέντερ φορ και περιφερειακός. Εχει ύψος 1.68μ. και γεννήθηκε στη Νάπολι, ενώ έχει περάσει από όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας του. Εχει πολύ καλά χτυπήματα στα στημένα, ενώ είναι ταχύτατος.

Την σεζόν 2017/18 έπαιξε στην Βερόνα με 33 ματς, 4 γκολ και 3 ασίστ, ενώ την προηγούμενη χρονιά ήταν στην Αβελίνο αγωνιζόμενος σε 33 παιχνίδια με 8 γκολ και 5 ασίστ. Είναι προϊόν των Ακαδημιών της Ρόμα και έχει δοθεί δανεικός κατά σειρά σε Φροζινόνε, Πεσκάρα, Αβελίνο, Βερόνα και Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Του χρόνου τελειώνει το συμβόλαιο του και η Ρόμα θα προτιμούσε μια πώληση, παρά έναν νέο δανεισμό. Και για να έχει έσοδα. Κάτι που θέλει και ο παίκτης που δεν θέλει νέο δανεισμό. Φέτος, προς το τέλος της χρονιάς για έναν μήνα ήταν εκτός ομάδας λόγω τιμωρίας από τον πρόεδρο της Ρεάλ Βαγιαδολίδ, Ρονάλντο.

The post ΑΕΚ μεταγραφές 25/6: Η ανοιχτή γραμμή με Βέρντε appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα