Η φουρνάρισσα Κίμικο Ντάτε Κρουμ – VIDEO

Η αγάπη της για το ψωμί, κέρδισε το πάθος της για τένις

Η Κίμικο Ντατε Κρουμ, ήταν περίπτωση τενίστριας… Η τρεις φορές ημιφιναλίστ σε Grand Slam τουρνουά, έπαιξε επαγγελματικό τένις και σε υψηλό επίπεδο, μέχρι την ηλικία των 46 όταν οι τραυματισμοί δεν της επέτρεψαν να συνεχίσει να αγωνίζεται στο απαιτητικό tour.

Η καριέρα της ξεκίνησε το μακρινό 1989 ενώ έκανε ένα φοβερό comeback στο άθλημα το 2008, μετά από 12ετη απουσία!

Το πρώτο κομμάτι της καριέρας της ήταν εξαιρετικό καθώς κατέκτησε 7 επαγγελματικούς τίτλους, έπαιξε

ημιτελικά σε Αυστραλιανό, Γαλλικό Όπεν και Wimbledon ενώ έφτασε μέχρι και το Νο4 του κόσμου όταν από πάνω της ήταν οι θρύλοι Στέφι Γκραφ, Μόνικα Σέλες και Σάντσεθ Βικάριο.

Το comeback της ήταν αξιοπρεπέστατο και της απέφερε ακόμα έναν τίτλο ενώ παρά το γεγονός πως πέρασε τα 40 της χρόνια, συνέχισε να είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστική προκαλώντας τον θαυμασμό όλης της τενιστικής κοινότητας.

Πολλοί πρώην τενίστες, παραμένουν στο άθλημα είτε ως προπονητές είτε ως σχολιαστές, όμως η αγάπη της Κίμικο Ντάτε Κρουμ για το ψωμί, την οδήγησε να δημιουργήσει έναν φούρνο στο Τόκιο που ονομάζεται Frau Krumm και ο οποίος επικεντρώνεται σε Γερμανικά πρέτζελ, γαλλικά ψωμάκια και τοπικά εδέσματα.

“Η αγάπη μου για το ψωί ξεκίνησε όταν ταξίδευα πολύ στην Ευρώπη, στα πρώτα μου τενιστικά βήματα. Μέχρι τότε, ήξερα μόνο το Ιαπωνικό φαγητό αλλά κατάφερα να ανακαλύψω φούρνους και καφέ που με εντυπωσίασαν. Κάθε φορά που επισκεπτόμουν μια νέα πόλη, ήθελα να βρω νέα μέρη. Μετά το γάμο μου με τον Μίκαελ Κρουμ, η αγάπη μου για το ψωμί έγινε μεγαλύτερη. Αντί να ψάχνω καινούργια μαγαζιά, δημιούργησα το δικό μου” είπε η Κρουμ σε συνέντευξή της στη Japan Times.

“Μου αρέσουν πολύ οι γαλλικοί φούρνοι, όμως υπάρχουν πολλοί εδώ στο Τόκιο και έτσι αποφάσισα να επικεντρωθώ στη Γερμανική φιλοσοφία. Έτσι αποφάσισα να ονομάσω το μαγαζί Κρουμ αντί για Ντάτε. Παρ’όλο που δεν είμαστε παντρεμένοι πια, διατηρούμε φιλική σχέση με τον πρώην σύζυγό μου.

Ο φούρνος της Κίμικο υπάρχει από το 2013 και παρ’ότι πηγαίνει καλά, η ίδια δεν θέλει να επεκταθεί.

“Δεν θέλω να κάνω κάτι πολύ μεγάλο. Είναι ένα μικρό μαγαζί σε σπουδαία τοποθεσία και είναι αρκετό για μένα. Δεν έχω φιλοδοξίες για κάτι μεγαλύτερο. Γενικά είναι σταθερή επιχείρηση και μου αρέσει αυτό”

The post Η φουρνάρισσα Κίμικο Ντάτε Κρουμ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα