Που ήταν η Μπάρτι τον Δεκέμβριο του 2016 ;

Μπορεί η Άσλεϊ Μπάρτι πλέον να απολαμβάνει την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, όμως δυόμιση χρόνια πριν, ήταν 324 θέσεις χαμηλότερα…

Ποιος να φανταζόταν πως η Άσλεϊ Μπάρτι μέσα σε 31 μήνες θα κατάφερνε από την απόλυτη αφάνεια και το Νο325 του κόσμου, να αναρριχηθεί στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, κατακτώντας και έναν Grand Slam τίτλο.

Η Αυστραλή έκανε φοβερά και τρομερά πράγματα

τους τελευταίους μήνες στα courts και εξαργύρωσε τις εμφανίσεις της με άνοδο στην κορυφή του κόσμου, αφού πρώτα κατέκτησε το παρθενικό της major τρόπαιο στο Παρίσι.

Αν ανατρέξει κανείς την πορεία της ανά τα χρόνια, θα δει ότι το τέλος του 2016 την έβρισκε στο Νο325 του κόσμου. Μάλιστα, μόλις είχε επιστρέψει στο τένις μετά από το διάλειμμα που έκανε το 2014, για να παίξει κρίκετ σε top επίπεδο.

Παρ΄όλα αυτά, μπόρεσε μέσα σε ελάχιστο χρόνο να δείξει πως έχει τα φόντα να κατακτήσει τα πάντα στον χώρο του γυναικείου τένις. Ενδεικτικό της δυναμικής της, και το ότι μέσα σε τρεις μήνες από το Νο325 (Δεκέμβριος 2016) έφτασε στο Νο92 (Μάρτιος 2017).

Ποιο είναι το ταβάνι της ;

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Που ήταν η Μπάρτι τον Δεκέμβριο του 2016 ; appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα