Ήττα για την Εθνική που κέρδισε σε εμπειρίες

19:34 7/2/2020 - Πηγή: Tennis24
Πολλές φορές στον αθλητισμό και ειδικότερα στο τένις, οι νίκες δεν είναι αυτοσκοπός και αυτό το κατάλαβαν καλά η Δήμητρα Παυλού και η Μιχαέλα Λάκη στο ντεμπούτο τους στο Fed Cup…

Οι δύο αθλήτριες έδωσαν δύο πολύ δυνατά τεστ, παίρνοντας, μάλιστα, πολύ καλούς βαθμούς, παρά τις ήττες.

Πιο συγκεκριμένα η 15χρονη Δήμητρα Παυλού, κοντραρίστηκε με την Ελιζαμπέτα Κοτσαρέτο (Νο153 στην κατάταξη της WTA), χάνοντας με 6-1, 6-2, αλλά συλλέγοντας μεγάλες εμπειρίες από την αναμέτρηση

με την Ιταλίδα.

Η επίσης 15χρονη Μιχαέλα Λάκη, αντιμετώπισε την ταλαντούχα Ιταλίδα Τζαζμίν Παολίνι, που βρίσκεται στο Νο94 της παγκόσμιας κατάταξης στη WTA.

Η Ελληνίδα αθλήτρια ήταν πολύ ανταγωνιστική και παρά την ήττα με 6-1, 6-4 έβαλε δύσκολα στην ανώτερη και πιο έμπειρη αντίπαλό της, ειδικά στο δεύτερο σετ, αποδεικνύοντας ότι το μέλλον της ανήκει.

Λίγη ώρα αργότερα, η Εθνική μας ηττήθηκε και στα διπλά, με τρόπο είναι η αλήθεια… σκληρό. Παυλού και Παπαμιχαήλ αντιμετώπισαν τις Κοτσιαρέτο και Γκάτο Μοντικόνε, με τις Ιταλίδες να επικρατούν με 6-1, 6-0.

Μετά και από αυτή την ήττα λοιπόν, η Ελλάδα θα παίξει κόντρα στην Βουλγαρία, διεκδικώντας την παραμονή της στο Group Ι του Federations Cup. Τα μεγάλα ονόματα της Βουλγαρίας, είναι Βικτόρια Τόμοβα (Νο143) και Ισαμπέλα Σινίκοβα (Νο165).

GROUP I FED CUP DRAW

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ήττα για την Εθνική που κέρδισε σε εμπειρίες appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα