O Τζόκοβιτς… πήρε το μάθημά του

18:36 7/2/2020 - Πηγή: Tennis24
Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν, ωστόσο, ο Νόβακ Τζόκοβιτς φαίνεται ότι θέλει όσο ποτέ άλλοτε να την κλείσει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης…

Με την κατάκτηση του Αυστραλιανού Όπεν, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, δεν έβαλε απλά τις βάσεις για να γίνει ο G.O.A.T.

Ο Σέρβος θέλησε αφενός να δείξει σε Ναδάλ και Φέντερερ πως θέλει να μπει κι αυτός στην κουβέντα για την κορυφή του αθλήματος κι αφετέρου πως θέλει… σαν τρελός το φινάλε της σεζόν να τον βρει στο Νο1.

Θυμίζουμε πως πέρσι ο “Νόλε” έχασε στο

νήμα την κορυφή από τον Ραφαέλ Ναδάλ, αλλά όπως φαίνεται και από την αγωνιστική κατάσταση του Σέρβου, τα πράγματα για τον Ισπανό θα είναι ακόμη πιο δύσκολα φέτος.

Μάλιστα, ο Τζόκοβιτς λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του πρώτου Grand Slam της σεζόν έσπευσε να ξεκαθαρίσει με δηλώσεις του ότι φέτος θέλει να είναι η χρονιά του.

“Από την αρχή της σεζόν θέλω να βρεθώ στην πρώτη θέση της κατάταξης. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που ξεκίνησα καλά στην Αυστραλία, κάτι που κάνω κάθε χρόνο.

Οι συνθήκες έκαναν τον Ναδάλ να αποκλειστεί από τα προημιτελικά και τώρα τα πάντα είναι στα δικά μου χέρια”, είπε ο “Νόλε” κοιτάζοντας προς Ισπανία και Ελβετία.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post O Τζόκοβιτς… πήρε το μάθημά του appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα