Έξαλλη η ελληνική ομάδα με τους κριτές γραμμών!

13:08 8/2/2019 - Πηγή: Tennis24
Πολλά παράπονα από τους κριτές γραμμών είχαν Μαρία Σάκκαρη και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου μετά το τέλος των αναμετρήσεων της ελληνικής ομάδας με την αντίστοιχη της Μεγάλης Βρετανίας, στο Fed Cup…

Σε… ημιάγρια κατάσταση ήταν οι ελληνική ομάδα αμέσως μετά το τέλος του χαμένου tie με την Μεγάλη Βρετανία για τα προκριματικά του World Group στο Fed

Cup.

Μαρία Σάκκαρη και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου μίλησαν για κάκιστους κριτές γραμμών και για ανεπίτρεπτες καταστάσεις σε τόσο υψηλό επίπεδο μεταξύ άλλων.

“Είναι απαίσιοι. Από τον 1ο γύρο μέχρι και σήμερα γίνεται το ίδιο. Είναι οι χειρότεροι κριτές γραμμών που έχω δει στη ζωή μου. Είναι ανεπίτρεπτο να συμβαίνει αυτό”, είπε η Μαρία Σάκκαρη μετά την ήττα της από την Γιοχάνα Κόντα.

Για να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο: “Παίζουμε με κακές μπάλες, ενώ αλλάζουμε κάθε εννιά και 11 γκέιμς. Παίζουμε με κριτές γραμμών που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους σε τόσο υψηλό επίπεδο. Εννοείται πως έπρεπε να υπάρχει σύστημα Hawk Eye στο τουρνουά.

Οι διαιτητές είναι εξαιρετικοί, αλλά οι κριτές γραμμών σε αυτά τα ματς που δώσαμε, ήταν οι χειρότερο που έχω δει ποτέ. Έγιναν λάθη και για τις δυο πλευρές, όμως τα περισσότερα ήταν για εμάς”.

Κλείνοντας, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, ανέφερε: “Νομίζω πως είναι πολύ δύσκολο για όλες τις τενίστριες να παίζουν με κακούς κριτές γραμμών. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με επαγγελματίες και ήρθαμε σε ένα τόσο υψηλού επιπέδου τουρνουά όπως το Fed Cup, για να έχουμε αυτούς ;”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Έξαλλη η ελληνική ομάδα με τους κριτές γραμμών! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα