Το ματς της εβδομάδας!

11:36 8/2/2019 - Πηγή: Tennis24
Στέφανος Τσιτσιπάς και Γκάελ Μονφίς για μια θέση στα ημιτελικά του Sofia Open 2019

Μόλις έγινε γνωστή η κλήρωση του ATP 250 τουρνουά της Βουλγαρίας, αυτή η διασταύρωση κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου!

Στέφανος Τσιτσιπάς και Γκάελ Μονφίς, επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά στην πρεμιέρα τους στη Σόφια, κέρδισαν στα σετ τους Στρουφ και Κουκούσκιν αντίστοιχα και σφράγισαν τον μεταξύ τους προημιτελικό το βράδυ της Παρασκευής (20:00GR-COSMOTE

SPORT 6HD).

Πρόκειται για το δεύτερο ραντεβού καριέρας των δύο εντυπωσιακών τενιστών, μετά τη δύσκολη νίκη του Στέφανου στη φάση των “64” του Shanghai Rolex Masters στις αρχές του Φθινοπώρου.

Ο 21χρονος Έλληνας είχε επίκρατήσει 7-6, 4-6, 6-4 μετά από δυόμιση ώρες συναρπαστικής μάχης και σήμερα περιμένουμε κάτι αντίστοιχο στο κεντρικό court της Arena Armeec.

Φυσικά, ο Τσιτσιπάς θα έχει τη στήριξη του κοινού αφού στη Σόφια ήδη βρίσκονται εκατοντάδες Έλληνες και την Παρασκευή θα μεταβούν κι άλλοι συμπατριώτες του στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας προκειμένου να τον βοηθήσουν να φτάσει στην κατάκτηση του δεύτερου ATP τίτλου της καριέρας του.

“Πρέπει να είμαι προσεκτικός. Ο αντίπαλός μου κάνει απρόβλεπτα πράγματα μέσα στο court. Μερικές φορές είναι δύσκολο να τον προβλέψεις και παίζει με το μυαλό σου. Ο ένας γνωρίζει το παιχνίδι του άλλου και πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός απέναντί του” είπε ο Τσιτσιπάς ενόψει του σπουδαίου ραντεβού.

Το άλλο ζευγάρι της προημιτελικής φάσης για το κάτω μέρος του ταμπλό είναι Μεντβέντεφ-Κλίζαν ενώ στο πάνω μέρος θα διεξαχθούν οι αγώνες Μπερετίνι-Βερντάσκο, Μπαουτίστα-Φούτσοβιτς.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΛΙΑΠΑΣ

SOFIA OPEN SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

The post Το ματς της εβδομάδας! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα