“Ισοπέδωσε” την Κέρμπερ η Κβίτοβα – VIDEO

Ντέρμπι μόνο για ένα σετ ήταν η αναμέτρηση της Πέτρα Κβίτοβα με την Αντζέλικα Κέρμπερ, στα προημιτελικά του Sydney International. Η Τσέχα προκρίθηκε θριαμβευτικά στις “4” καλύτερες του θεσμού…

Με ένα φοβερό κρεσέντο κερδισμένων γκέιμς, η Πέτρα Κβίτοβα επιβλήθηκε της Αντζέλικα Κέρμπερ στο ντέρμπι των προημιτελικών του Σίδνεϊ και πέρασε στα ημιτελικά, χάνοντας μόλις πέντε γκέιμς από την Γερμανίδα.

Χρειάστηκε 86 λεπτά για να υπερκεράσει

το εμπόδιο της Νο2 τενίστριας στην παγκόσμια κατάταξη της WTA η Κβίτοβα, κερδίζοντας με 6-4, 6-1, και “σφραγίζοντας” το ραντεβού της στον επόμενο γύρο με την Λευκορωσίδα Αλεξάνδρα Σάσνοβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Κέρμπερ προηγήθηκε στο πρώτο σετ με 2-4, όμως έχασε τα 10 από τα επόμενα 11 γκέιμς και έχασε τον αγώνα με συνοπτικές διαδικασίες, από την εξαιρετική Κβίτοβα.

Στον έτερο ημιτελικό της διοργάνωσης, η Άσλεϊ Μπάρτι θα αντιμετωπίσει την Κίκι Μπέρτενς. Η Αυστραλή αρχικά, επικράτησε της Βελγίδας Ελίζ Μέρτενς με 6-3, 6-3 και συνέχισε την εξαιρετική της πορεία στο τουρνουά της πατρίδας της.

Το Νο15 της παγκόσμιας κατάταξης πέτυχε την τρίτη της διαδοχική νίκη χωρίς να χάσει σετ στο Σίδνεϊ και προελαύνει στον θεσμό, έχοντας μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό την Παρασκευή, νικώντας την Μπέρτενς.

Η Ολλανδή από την πλευρά της, κέρδισε την Γιούλια Πουτίντσεβα από το Καζακστάν με 6-2, 6-2 και δείχνει πως είναι επίσης σε πολύ καλό φεγγάρι.

Πέμπτη 10/1 – Προημιτελικοί Sydney International, Γυναίκες

Kvitova (Czech Republic) beat Kerber (Germany) 6-4, 6-1
Sasnovich (Belarus) beat Bacsinszky (Switzerland) 6-3, 6-3
Barty (Australia) beat Mertens (Belgium) 6-3, 6-3
Bertens (Netherlands) beat Putintseva (Kazakhstan) 6-2, 6-2

WTA SYDNEY INTERNATIONAL SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Ισοπέδωσε” την Κέρμπερ η Κβίτοβα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα