Αποκλείστηκε η Βαλεντίνη

Στο 2ο προκριματικό γύρο του Australian Open ολοκληρώθηκε η προσπάθεια της Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου για πρόκριση στο κυρίως ταμπλό

Η αποστολή της ήταν εξαρχής δύσκολη αφού αντιμετώπιζε τη φορμαρισμένη Μπιάνκα Αντρέσκου που προερχόταν από ένα σπουδαίο τουρνουά στο Όκλαντ, σημειώνοντας νίκες απέναντι στις Βίνους Γουίλιαμς και Καρολίν Βοζνιάκι.

Έτσι, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου

κατάφερε να “χτυπήσει” μόνο το εναρκτήριο σετ της μεταξυ τους αναμέτρησης για το 2ο προκριματικό γύρο του Australian Open, με την 18χρονη Καναδέζα να φτάνει στη νίκη με 6-4, 6-1 σε μόλις 67 λεπτά παιχνιδιού στο Court 22 των εγκαταστάσεων του Melbourne Park.

H Aντρέσκου, Νο105 στον κόσμο, πέτυχε το πολυπόθητο break στο 5ο game (3-2) του 1ου σετ και στη συνέχεια διατήρησε το σερβίς της μέχρι το 6-4.

Στο 2ο σετ τα πράγματα ήταν αρκετά ελεγχόμενα για την ταλαντούχα Καναδέζα που πήρε προβάδισμα με 4-0 και στη συνέχεια έκλεισε με 6-1 την υπόθεση πρόκριση.

Στον 3ο και τελευταίο προκριματικό γύρο, η Αντρέσκου θα αντιμετωπίσει την Τσέχα, Τερέζα Σμίτκοβα για την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό.

Η Αντρέεσκου έχει μια συμμετοχή σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης, το 2017 στο Wimbledon.

AUSTRALIAN OPEN QUAL. DRAW | OOP (+9h)

The post Αποκλείστηκε η Βαλεντίνη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα