Στον τελικό των προκριματικών ο Θανάσης

Μια νίκη μακριά από την επιστροφή του στο κυρίως ταμπλό του Australian Open ο Θανάσης Κοκκινάκης

Μια νέα αρχή προσπαθεί να κάνει στην καριέρα του ο Θανάσης Κοκκινάκης και το Australian Open μοιάζει ιδανικό μέρος για να το πετύχει.

Ο 22χρονος Αυστραλός, παρ’ότι τρόμαξε τους συμπατριώτες του στο 2ο

σετ όταν γύρισε τον αστράγαλό του, επικράτησε 6-4, 7-6(4) του Σεμπάστιαν Όφνερ και προκρίθηκε στον 3ο και τελευταίο προκριματικό γύρο.

Το πρώην Νο69 και νυν Νο145 της παγκόσμιας κατάταξης, χρειάζεται άλλη μια νίκη για να πραγματοποιήσει την 4η συμμετοχή του στο κυρίως ταμπλό του Australian Open και θα χρειαστεί να παρουσιαστεί πανέτοιμος στον “τελικό” αφού απέναντί του θα βρεθεί ένας πολύ έμπειρος αλλά και διψασμένος αντίπαλος.

Ο λόγος για τον Πίτερ Πολάνσκι, Νο118 της ATP ο οποίος κέρδισε τους Ερνέστο Εσκομπέδο και Μπλαζ Ρολά στα τρία σετ για να προκριθεί στον τελευταίο προκριματικό γύρο.

Κοκκινάκης και Πολάνσκι έχουν βρεθεί άλλη μια φορά αντιμέτωποι, το 2017 στο Λος Κάμπος του Μεξικό εκεί όπου ο Ελληνοαυστραλός είχε κερδίσει με 2-1 σετ στο 2ο γύρο, φτάνοντας μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης (έχασε απ’τον Κουέρι).

Σε άλλους αγώνες του 2ου προκριματικού γύρου, ο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς συνέχισε την προσπάθεια εισόδου στο κυρίως ταμπλό, κερδίζοντας με 6-4, 3-6, 6-3 τον Γκουίντο Κουίντζι ενώ εκτός συνέχειας έμεινε ένα άλλο πρώην Νο1 στα juniors, ο Φελίξ Οζέρ-Αλιασιμέ που έχασε στα δύο σετ απ’τον Αμερικανό, Κρίστοφερ Έγιουμπανκς.

Μπεράνκις, Λορένζι, Έβανς, Λάκσονεν, Μπράουν, Σμίτσεκ και Μοντέιρο, προκρίθηκαν στην τελική φάση.

AUSTRALIAN OPEN QUAL. DRAW | OOP (+9h)

The post Στον τελικό των προκριματικών ο Θανάσης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα