Χαμένη ευκαιρία – VIDEO

Tην ήττα με ανατροπή γνώρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον προημιτελικό γύρο του Sydney International απ’τον Αντρέα Σέπι

Πιο ψύχραιμος και πιο αποτελεσματικός στις κρίσιμες στιγμές, ο έμπειρος Αντρέα Σέπι κατάφερε να “κλέψει” το ματς από τον Στέφανο Τσιτσιπά και να προκριθεί στους “4” καλύτερους του Σίδνεϊ.

Ο 34χρονος Ιταλός, Νο37 της παγκόσμιας κατάταξης, παρ’ότι έμεινε πίσω στο σκορ, ολοκλήρωσε μια σπουδαία ανατροπή με 4-6, 6-3, 6-4 επί του κορυφαίου Έλληνα τενίστα και έφτασε στον τρίτο του ημιτελικό στο Αυστραλέζικο τουρνουά

(2013, 2016, 2019).

Εκεί, ο Σέπι θα αντιμετωπίσει τον Αργεντίνο, Νο3 του ταμπλό, Ντιέγκο Ζβάρτσμαν που πέτυχε δύσκολη νίκη με 6-1, 3-6, 7-6(1) επί του Γιοσιχίτο Νισιόκα.

Ο Στέφανος είχε τις ευκαιρίες του να πάρει το ματς, ειδικά στο 3-4 games του καθοριστικού σετ όπου είχε δύο break point για να κάνει το 5-3 και να σερβίρει για το ματς.

Αντίθετα, ο Σέπι κατάφερε να πετύχει το break στο 9ο game (5-4) και στη συνέχεια να σερβίρει ψύχραιμα και απολύτως ελεγχόμενα για την ανατροπή, μέσα σε 2 ώρες και 9 λεπτά αγώνα.

Στα ημιτελικά προκρίθηκε ο Άλεξ ντε Μινόρ με δύσκολη νίκη 7-6(4), 6-3 επί του συμπατριώτη του, Τζόρνταν Τόμπσον και περιμένει έναν εκ των Σιμόν-Μίλμαν στην 4αδα.

SYDNEY INTERNATIONAL DRAW | OOP (+9h) | TV SCHEDULE

The post Χαμένη ευκαιρία – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα