Ηράκλειο: Πέρασε στο κυρίως ταμπλό ο Ξυλάς

Την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης πήρε ο Ιωάννης Ξυλάς, μέσω τον προκριματικών αγώνων.

Ο 21χρονος Έλληνας τενίστας έκανε το 3/3 στους τρεις γύρους των προκριματικών της διοργάνωσης. Νίκησε αρχικά τον Χρήστο Γλαβά με 6-2, 6-2, εν συνεχεία

επικράτησε του Ισραηλινού Όφερ Χάκοχεν με 7-5, 6-2, και σήμερα επικράτησε του επίσης Ισραηλινού Τζόναθαν Μπάρον με 6-0, 6-0, για να προκριθεί στους “32”.

Δεν έχει προκύψει ακόμα ο αντίπαλος του Ξυλά για τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, ενώ θα παίξει και στα διπλά του Ηρακλείου, έχοντας για παρτενέρ του τον Χρήστο Αντωνόπουλο.

Το Ελληνικό δίδυμο θα κοντραριστεί με τους Μάθιου Γουίλιαμ Ντόναλντ (Τσεχία) και Έλμερ Μόελλερ (Δανία), με φόντο την πρόκριση στους “16”.

Στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης θα βρίσκονται και οι Αλέξανδρος Σκορίλας και Στέφανος Σχινάς, που είχαν wild card, ενώ αρκετά κοντά στην πρόκριση έφτασαν οι Χρήστος Αντωνόπουλος, Έκτορας Τσατάκης και Αχιλλέας-Ραφαήλ Κουσαρίδης.

Στα διπλά θα αγωνιστεί επίσης το Ελληνικό δίδυμο των Ευάγγελο Κυπριώτη και Στέφανο Σχινά, αλλά και οι Μάρκος Καλοβελώνης και Αλέξανδρος Σκορίλας με συμπαίκτες τους τον Ιγνάσιο Μαρτίνεζ (ΗΠΑ) και Σέργη Κυρατζή (Κύπρος) αντίστοιχα.

The post Ηράκλειο: Πέρασε στο κυρίως ταμπλό ο Ξυλάς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα