Η κλήρωση του Παγδατή στην Αττάλεια

Ο Μάρκος Παγδατής θα αγωνιστεί στο 250αρι τουρνουά της Αττάλεια στην Τουρκία την ερχόμενη εβδομάδα, λίγες μόλις ημέρες πριν την έναρξη του πολυαναμενόμενου Γουίμπλεντον. Αναλυτικά η κλήρωση για τον Κύπριο πρωταθλητή, στην διοργάνωση στην οποία έφτασε μέχρι και τα ημιτελικά πέρσι…

Με υψηλές προσδοκίες πηγαίνει να αγωνιστεί στην Αττάλεια ο Μάρκος Παγδατής, στο πρώτο και… τελευταίο ουσιαστικά τουρνουά προετοιμασίας για τον ίδιο, πριν το τρίτο Grand Slam της σεζόν στα γήπεδα του All England

Club.

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της διοργάνωσης στο ξενοδοχείο Kaya Palazzo Belek στην πόλη της Τουρκίας, με τον Κύπριο πρωταθλητή να βλέπει τον εαυτό του να τοποθετείται στο πάνω μέρος του ταμπλό.

Εκεί, βρίσκονται και το Νο1 του ταμπλό και περσινός φιναλίστ του θεσμού Αντριάν Μαναρινό, αλλά και το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου φέτος και Νο4 του ταμπλό, Γκαέλ Μονφίς.

Ο Μάρκος θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο έναν παίκτη προερχόμενο από τα προκριματικά, με τις πιθανότητες να είναι με το μέρος του. Στην φάση των “16” όμως, αν προκριθεί, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τον Γκαέλ Μονφίς.

Ο Γάλλος περνάει με bye τον 1ο γύρο του θεσμού και θα περιμένει τον Παγδατή στον 2ο γύρο για ένα ενδεχόμενο μεγάλο ντέρμπι, μιας και οι δυο αθλητές είναι από τα δυνατά ονόματα του ταμπλό.

Από εκεί και πέρα, όποιος προκριθεί θα παίξει με έναν εκ των Ρόμπιν Χάασε και Γκιγιέρμο Γκαρσία Λόπεζ στα προημιτελικά, ενώ πιθανός αντίπαλος στα ημιτελικά για τον Μάρκο, αν καταφέρει να φτάσει εκεί και να υπερασπιστεί τους πόντους που κατέκτησε πέρσι στην Αττάλεια, είναι ο Αντριάν Μαναρινό, με τον Φλοριάν Μάγιερ να είναι επίσης στο bracket του Γάλλου.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό, ο περσινός θριαμβευτής του Antalya Open, Γιουίτσι Σουγκίτα, βρίσκεται στο Νο7 του ταμπλό και θα έχει δύσκολο έργο αν θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα του στον θεσμό. Ενώ, Νο2 του ταμπλό είναι ο Βόσνιος Νταμίρ Ντζουμούρ.

Ο Σουγκίτα καλείται να αντιμετωπίσει τον Αργεντινό Γκουίντο Πέγια στον 1ο γύρο, ενώ στην επόμενη φάση του θεσμού, έχει πιθανό αντίπαλο έναν εκ των Φεντερίκο Ντελμπόνις και Πιέρ Ιγ Ερμπέρ.

Αν φτάσει στα προημιτελικά, ο Ιάπωνας, λογικά, θα παίξει με τον Ντζουμούρ, ενώ πιθανότερος αντίπαλός του στα ημιτελικά είναι ο Φερνάντο Βερντάσκο. Ο Ισπανός με την σειρά του θα παίξει με τον Γίρι Βέσελι ή τον Τζόρνταν Τόμπσον στον 2ο γύρο (1ος bye), και στην συνέχεια με έναν εκ των Λάγιοβιτς, Μπασιλασβίλί και Καρμπάγιες Μπαένα.

Πιθανοί προημιτελικοί

Μαναρινό-Φ.Μάγιερ

Μονφίς-Χάασε

Λάγιοβιτς-Βερντάσκο

Σουγκίτα-Ντζουμούρ

ANTALYA OPEN DRAW l OOP (+0h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Η κλήρωση του Παγδατή στην Αττάλεια appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα