Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Κονέκτικατ Όπεν

Η Μαρία Σάκκαρη λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Αμερικανικού Όπεν στην Νέα Υόρκη, θα ταξιδέψει στο Νιου Χέβεν των ΗΠΑ όπου θα αγωνιστεί στο Κονέκτικατ Όπεν. Η κλήρωση της διοργάνωσης έγινε σήμερα, και δεν επιφύλασσε, είναι η αλήθεια, ευχάριστα νέα για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια…

Με την συμμετοχή

της Μαρίας Σάκκαρη πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του επικείμενου Κονέκτικατ Όπεν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα και είναι το τελευταίο τουρνουά προετοιμασίας πριν την έναρξη του τέταρτου Grand Slam της σεζόν, στην Νέα Υόρκη.

Η Ελληνίδα, Νο31 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA δεν… έμαθε, πάντως, αντίπαλο για τον 1ο γύρο μιας και καλείται να αντιμετωπίσει τενίστρια προερχόμενη από τα προκριματικά στην πρεμιέρα της στο Νιού Χέβεν φέτος.

Η Μαρία, αν καταφέρει και προκριθεί στον 2ο γύρο θα έχει σίγουρα δύσκολη αποστολή απέναντι στην νικήτρια του αγώνα της Πέτρα Κβίτοβα με την Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, που είναι το μεγάλο ντέρμπι που ανέδειξε στον 1ο γύρο η κληρωτίδα της διοργάνωσης.

Αν περάσει κι από εκεί και βρεθεί στα προημιτελικά του θεσμού, η Σάκκαρη θα παίξει με μια εκ των Μπάρμπορα Στρίτσοβα, Γιοχάνα Κόντα, Κάρλα Σουάρεζ Ναβάρο και Λάουρα Σίγκεμουντ, ενώ, πιθανή διασταύρωση για τα ημιτελικά, έχει το Νο2 του ταμπλό Καρολίν Γκαρσία.

Στην υπόλοιπη κλήρωση, το Νο1 του κόσμου Σιμόνα Χάλεπ θα παίξει επίσης με qualifier στο ντεμπούτο της, στον 2ο γύρο του θεσμού, μιας και στον 1ο έχει bye, ενώ στα προημιτελικά θα τεθεί αντιμέτωπη με την Αρίνα Σαμπαλένκα(!), την οποία θα αντιμετωπίσει και στα ημιτελικά του Western & Southern Open στο Σινσινάτι το Σάββατο, ή με την Άσλεϊ Μπάρτι.

Η Καρολίνα Πλίσκοβα, που παίζει με Wild Card, καθώς δεν ήταν στον προγραμματισμό της να αγωνιστεί στο Κονέκτικατ φέτος, είναι Νο4 του ταμπλό και θα παίξει στον 1ο γύρο με την Εκατερίνα Μακάροβα.

Αν προκριθεί, θα αγωνιστεί απέναντι στην νικήτρια του Βάντεγουεϊ-Ριμπαρίκοβα, ενώ στα προημιτελικά θα βρει την Τζούλια Γκέργκες ή την Ντομινίκα Τσιμπούλκοβα. Από το τελευταίο ζευγάρι θα προκύψει και ο αντίπαλος της Χάλεπ στα ημιτελικά, αν φτάσει η Ρουμάνα εκεί.

Τέλος, το Νο2 του ταμπλό Καρολίν Γκαρσία, θα παίξει στον 2ο γύρο είτε με την συμπατριώτισσα της Κριστίνα Μλαντένοβιτς, είτε με την Ντάρια Γκαβρίλοβα, ενώ στους “8” θα παίξει με την Κίκι Μπέρτενς ή την Ανέτ Κονταβέιτ.

Ντέρμπι 1ου γύρου

Κα.Πλίσκοβα-Μακάροβα
Βάντεγουεϊ-Ριμπαρίκοβα
Γκέργκες-Τσιμπούλκοβα
Στρίτσοβα-Σουάρεζ Ναβάρο
Κβίτοβα-Ραντβάνσκα
Μπέρτενς-Κονταβέιτ
Μλαντένοβιτς-Γκαβρίλοβα

Πιθανοί προημιτελικοί

Χάλεπ-Μπάρτι
Κα.Πλίσκοβα-Γκέργκες
Κόντα-Κβίτοβα
Μπέρτενς-Γκαρσία

CONNECTICUT OPEN DRAW

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Η κλήρωση της Σάκκαρη στο Κονέκτικατ Όπεν appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα