Η ήρεμη πρωταθλήτρια Ναόμι Οσάκα! – VIDEO

Με το γνωστό της πολύ ταπεινό, ήρεμο και ντροπαλό στιλ, η Ναόμι Οσάκα έχει “υποδεχτεί” στωικά το γεγονός της κατάκτησης του Αυστραλιανού Όπεν και της ανόδου της στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης!

Αν δείτε το πρόσωπο της Ναόμι Οσάκα τόσο κατά τη διάρκεια της απονομής του τίτλου όσο και στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε θα πιστέψετε, και δικαίως, ότι ήταν η ηττημένη του τελικού!

Αυτός είναι όμως ο απίστευτα ταπεινός χαρακτήρας της Ναόμι Οσάκα, του νέου Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης που έχει πετύχει απίστευτα πράγματα για την ηλικία της, με την κατάκτηση back to back Slam

και με το Νο1 αλλά η ίδια δεν το βλέπει έτσι!

“Μπορεί να σας φαίνεται ότι όλα αυτά έγιναν πολύ γρήγορα στην καριέρα μου αλλά εμένα δεν μου φαίνεται έτσι. Κάθε προπόνηση που έχω κάνει, κάθε ματς που έχω παίξει, όλα αυτά απαιτούσαν μεγάλο κόπο και ξέρω πολύ καλά πόσο προσπάθησα. Οπότε για μένα ο καιρός δεν πέρασε καθόλου γρήγορα” αναφέρει.

Είναι αφοπλιστική στις απαντήσεις της, απαντάει με μεγάλη ειλικρίνεια στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ενώ έχει υψηλή αίσθηση του χιούμορ.

“Ξέρω ότι δεν είμαι καλή ομιλήτρια. Νομίζω ότι ξέχασα να γελάσω στην τελετή απονομής! Κάποιοι άνθρωποι του έχουν με τα λόγια, κάποιοι άλλοι όχι. Εγώ δεν μιλάω καν πολύ στην καθημερινότητά μου. Άντε να πω δέκα προτάσεις σε μια μέρα!” σχολίασε όταν ρωτήθηκε για το εμφανές θέμα που έχει στο να μιλήσει δημόσια!

Ακόμα και οι κουβέντες με τον προπονητή της είναι μετρημένες!

“Μιλάγαμε ελάχιστα πριν από κάθε ματς. Μπορεί να μου έδινε κάποια συμβουλή και του απαντούσα απλά οκ!” προσθέτει.

Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν λοιπόν, για την 21χρονη τενίστρια και μια χαρά της έχει βγει μέχρι στιγμής στην καριέρα της!

Ούτε με το Νο1 του κόσμου έχει ενθουσιαστεί ιδιαίτερα!

“Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα και δεν νιώθω κάτι. Ίσως όταν δω, στο επόμενο τουρνουά, το Νο1 δίπλα στο όνομά μου να νιώσω κάτι” απαντά.

Σίγουρα δεν είναι η τυπική πρωταθλήτρια είναι όμως το next big thing του γυναικείου τένις και μια κοπέλα που δεν μασά τα λόγια της ούτε κάνει δημόσιες σχέσεις.

Κώστας Αϊτάκης

The post Η ήρεμη πρωταθλήτρια Ναόμι Οσάκα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα