Άρωμα γυναίκας – VIDEO

Ναόμι Οσάκα και Πέτρα Κβίτοβα συνθέτουν το εκπληκτικό δίδυμο του φετινού τελικού στο γυναικείο ταμπλό του Αυστραλιανού Όπεν! Η νικήτρια θα ανεβεί και στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης!

Ένας ονειρικός τελικός μας περιμένει και στο γυναικείο ταμπλό!

Το πρωί του Σαββάτου, 10:30 GR, δύο τενίστριες διαφορετικής γενιάς αλλά φύσει επιθετικές παίκτριες θα κοντραριστούν στον πολύ αμφίρροπο τελικό του γυναικείου ταμπλό στη Μελβούρνη!

Ο λόγος για τις εκρηκτικές Ναόμι Οσάκα και Πέτρα Κβίτοβα που διέπρεψαν τις προηγούμενες εβδομάδες στο πρώτο Major

της σεζόν, πέτυχαν πολύ σπουδαίες νίκες, έπαιξαν ξεκάθαρα το καλύτερο τένις και επιβραβεύτηκαν με την παρουσία τους στον σπουδαίο τελικό!

Ο οποίος δεν θα κρίνει μόνο τη φετινή νικήτρια στο Αυστραλιανό Όπεν αλλά και το επόμενο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης καθώς, όποια τενίστρια κερδίσει, θα πάρει μαζί και την κορυφαία θέση στον κόσμο “εκθρονίζοντας” από εκεί τη Σιμόνα Χάλεπ!

Και για τις δύο τενίστριες, το να φτάσουν στο Νο1 του κόσμου είναι κάτι πρωτόγνωρο καθώς η Κβίτοβα είχε φτάσει μέχρι το Νο2 το 2011, χρονιά που κέρδισε το πρώτο της Wimbledon ενώ η νεαρή Οσάκα έχει φτάσει μέχρι και το Νο4.

Και οι δύο κυνηγούν, επίσης, τον πρώτο τους τίτλο στην Αυστραλία.

Ξεκινώντας από την πιο έμπειρη Κβίτοβα, στα 28 της πλέον, η επιστροφή της σε τελικό Grand Slam είναι ένα τρομερό επίτευγμα από μόνο του μετά από αυτά που πέρασε προ διετίας η Τσέχα πρωταθλήτρια.

Και μιλάμε φυσικά για την, παραλίγο, θανάσιμη επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι στο σπίτι της στην Πράγα όταν και μαχαιρώθηκε στο “καλό” της αριστερό χέρι κάτι που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη συνέχεια της επαγγελματικής της καριέρας.

Η Τσέχα απέδειξε ότι είναι πολύ “σκληρό καρύδι”, όχι μόνο δεν εγκατέλειψε το άθλημα αλλά επέστρεψε το ίδιο δυνατή, κατέκτησε πέρσι έξι τίτλους, φέτος όμως είναι πανέτοιμη για τα μεγάλα τρόπαια!

Επιστρέφει σε τελικούς Slam μετά από 4,5 χρόνια, και πιο συγκεκριμένα από τον τελικό του δεύτερου κερδισμένου της Wimbledon όταν και είχε συντρίψει την Τζίνι Μπουσάρ.

Είχε προηγηθεί η νίκη της στον τελικό του 2011 εις βάρος της Μαρία Σαράποβα ενώ δεν έχει αγωνιστεί σε άλλον τελικό Slam έχοντας μέχρι στιγμής το απόλυτο των νικών.

Μιλάμε, συνεπώς, για τον πρώτο της τελικό στην Αυστραλία έχοντας επιδείξει απίστευτη σταθερότητα αυτήν την εβδομάδα στη Μελβούρνη.

Το ότι δεν έχει χάσει ούτε σετ στον δρόμο για τον τελικό τα λέει όλα από μόνο του…

Από την άλλη, έχουμε το παιδί-θαύμα του γυνακείου τένις, την μόλις 21 ετών Ναόμι Οσάκα!

Η Γιαπωνέζα τενίστρια έδειξε περίτρανα τις τελευταίες δύο εβδομάδες ότι η επιτυχία της πέρσι στη Νέα Υόρκη με τον τίτλο στον επεισοδιακό τελικό του US Open κόντρα στη Σερίνα Γουίλιαμς μόνο τυχαία δεν ήταν…

Η εκρηκτική τενίστρια έχει 13 σερί νίκες πλέον σε Grand Slam, απέκλεισε στον δρόμο για τον τελικό την Ελίνα Σβιτολίνα και την Καρολίνα Πλίσκοβα μεταξύ άλλων, κάθε μέρα παρουσιάζεται βελτιωμένη και φαίνεται ότι θα είναι, μακράν, το next big thing του γυναικείου τένις!

Έχει πλέον την εμπειρία ενός τελικού Grand Slam (και τι τελικού μάλιστα), η αυτοπεποίθηση της είναι στα ύψη και το κίνητρο του να ανέβει στο Νο1 του κόσμου σε τόσο νεαρή ηλικία είναι φυσικά τεράστιο.

Όλα προμηνύουν ένα πραγματικά πολύ σπουδαίο ματς, το καλύτερο “ορεκτικό” πριν την τεράστια τιτανομαχία Ναδάλ-Τζόκοβιτς που ακολουθεί το πρωί της Κυριακής…

AUSTRALIAN OPEN WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Άρωμα γυναίκας – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα