Η ανεπανάληπτη εμφάνιση του Γκονζάλεζ – VIDEO

Με το τένις να έχει ανασταλεί μέχρι τις αρχές Ιουνίου και τον κορονοϊό να εξαπλώνεται συνεχώς στον κόσμο, το μόνο που έχουμε να κάνουμε για να ανεβάζουμε το ηθικό μας, είναι να αναλύουμε ενδιαφέροντες ιστορίες του παρελθόντος…

Μια από αυτές, είναι η απίστευτη εμφάνιση που έκανε ο Χιλιανός Φερνάντο Γκονζάλεζ στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν 2007.

Ο Γκονζάλεζ, πρώην Νο5 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, έκανε μια από τις πιο σπουδαίες

εμφανίσεις όλων των εποχών, στον παρθενικό του ημιτελικό σε Grand Slam διοργάνωση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χιλιανός αντιμετώπισε τον Τόμι Χάας το 2007 στην Μεβλούρνη, με φόντο τον μεγάλο τελικό του Αυστραλιανού Όπεν.

Κανείς δεν μπορούσε να περιμένει, πως ο πρωτάρης σε ημιτελικούς Slam Γκονζάλεζ, θα κατάφερνε να πιάσει τέτοια επίδοση. Ο 26χρονος τότε Χιλιανός, ισοπέδωσε τον Χάας με 6-1, 6-3, 6-1 και πέρασε στον τελικό.

Αν δει κανείς τα στατιστικά εκείνου του παιχνιδιού, θα καταλάβει γιατί είναι η πιο απίθανη εμφάνιση που έχει γίνει ποτέ σε ημιτελικό Grand Slam.

Ο Γκονζάλεζ έβγαλε από το μανίκι του 42 winners και έκανε μόλις… τρία αβίαστα λάθη. Δεν είναι τυπογραφικό λάθος. Έκανε τρία(!) αβίαστα λάθη σε ημιτελικό Grand Slam. Σπουδαίο βράδυ για τον Χιλιανό, που στον τελικό εν τέλει ηττήθηκε από τον Ρότζερ Φέντερερ.

Δείτε στιγμιότυπα από την ιστορική του εμφάνιση:

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Η ανεπανάληπτη εμφάνιση του Γκονζάλεζ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα