Εκστρατεία κατά του κορονοϊού από τον Ναδάλ

Μετά τον Ρότζερ Φέντερερ και ο Ράφαελ Ναδάλ ρίχνεται στη μάχη απέναντι στον κορονοϊό, παρέα με τον καλό του φίλο και πρώην σταρ του ΝΒΑ, Πάου Γκασόλ…

Ο κορυφαίος Ισπανός τενίστας όλων των εποχών, συγκεντρώνει τις δυνάμεις των σπουδαιότερων εν ενεργεία, και όχι μόνο, αθλητών της χώρας του και αντεπιτίθεται στον κορονοϊό.

Μετά την ανακοίνωση του Ρότζερ Φέντερερ την Τετάρτη, πως πρόκειται να δωρίσει 1.000.000 ελβετικά φράγκα σε ευπαθείς οικογένειες

της Ελβετίας, τη σκυτάλη πήρε ο “Ταυρομάχος” από τη Μαγιόρκα.

Ο Ναδάλ ξεκίνησε εκστρατεία στην Ισπανία κατά της πανδημίας έχοντας ως σύμμαχο τον πάλαι ποτέ αρχηγό της Εθνικής ομάδας μπάσκετ της χώρας του και πρώην σταρ του ΝΒΑ, Πάου Γκασόλ.

Στόχος των δυο είναι να μαζέψουν 11.000.000 ευρώ με την βοήθεια μεγάλων προσωπικοτήτων του Ισπανικού αθλητισμού και να τα δωρίσουν στον Ερυθρό Σταυρό, για την αγορά μασκών, ιατρικών μηχανημάτων και όχι μόνο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα κρούσματα στην Ισπανία έχουν ξεπεράσει τα 56.000, ενώ οι νεκροί ξεπερνούν τους 4.000. Καταλαβαίνει κανείς, την δυσκολία που υπάρχει για να μην καταρρεύσει το σύστημα υγείας της χώρας και πόσο σημαντική είναι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εκστρατεία κατά του κορονοϊού από τον Ναδάλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα