Γουαδαλαχάρα: Με Κόλινς η Σάκκαρη στις “16” (vids)

Τη φορμαρισμένη Αμερικανίδα και Νο16 τενίστρια του κόσμου, Ντανιέλ Κόλινς, θα αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη στον 3ο γύρο του Guadalajara Open.

Η Κόλινς, επικράτησε με straight sets της Μαγκνταλένα Φρετς (Νο128) και “έκλεισε” το σπουδαίο ραντεβού της με την 27χρονη Ελληνίδα, στη φάση των “16” του WTA 1000 τουρνουά, στο Μεξικό.

Μετά από 96 λεπτά αγώνα, η φιναλίστ του φετινού Αυστραλιανού Όπεν, που προέρχεται από εξαιρετική εβδομάδα στο Σαν Ντιέγκο, μιας και έφτασε μέχρι

τα ημιτελικά του θεσμού (WTA 500), επιβλήθηκε της Φρετς με 6-3, 6-4 και έμεινε -και αυτή- ζωντανή, στη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου που οδηγεί στα WTA Finals του Τέξας.

Η Κόλινς βρίσκεται στη 14η θέση της κούρσας για τους τελικούς των ΗΠΑ και διατηρεί ακόμη ελπίδες πρόκρισης, οπότε, γίνεται κατανοητό, πως όποια από τις Σάκκαρη και Κόλινς, ηττηθεί στο μεταξύ τους παιχνίδι, θα μείνει και μαθηματικά, εκτός WTA Finals.

Στο παρελθόν, η Μαρία έχει κερδίσει την προσεχή αντίπαλό της, στη μοναδική τους συνάντηση στο Tour. Το 2018, στα ημιτελικά του San Jose Open, η Σάκκαρη απέκλεισε την Κόλινς στα τρία sets και προκρίθηκε στον παρθενικό WTA τελικό της καριέρας της.

GUADALAJARA OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-8h)

The post Γουαδαλαχάρα: Με Κόλινς η Σάκκαρη στις “16” (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα