Φέντερερ: Σχολιαστής του BBC για το Wimbledon του 2023;

Ένα νέο πρόσωπο αναμένεται να ενταχθεί στην ομάδα σχολιαστών του BBC για το Wimbledon του επόμενου έτους με την πρώην παρουσιάστρια τη θρυλική Σούζαν Μπάρκερ να αφήνει να εννοηθεί ότι ο Ρότζερ Φέντερερ είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του ως σχολιαστής.

Ο 41χρονος Ελβετός, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Laver Cup, έχει

ξεκαθαρίσει ότι θέλει να συνεχίσει να ασχολείται με το τένις προτείνοντας μάλιστα ότι αυτό ίσως να γίνει μέσω κάποιον τουρνουά επίδειξης αν και εφόσον είναι και πάλι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. 

Ωστόσο, η Μπάρκερ, η οποία αποσύρθηκε φέτος ως παρουσιάστρια του Wimbledon, μετά από τρεις δεκαετίες άφησε να εννοηθεί, σε μια μορφή Q&A (ερωταπαντήσεις) στο kingston Rose Theatre ως μέρος εκπομπής αφιερωμένη στη γυναίκα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα,  ότι ο Φέντερερ θα είναι στη ομάδα του BBC για το Wimbledon της επόμενης σεζόν.

“Άφησε έναν υπαινιγμό ότι ο Ρότζερ Φέντερερ, υπάρχει περίπτωση να ενταχθεί στην ομάδα σχολιαστών του BBC για το Wimbledon την επόμενη χρονιά.”, είπε ο δημοσιογράφος Στιουάρτ Χίγκινς του Kingston Nub News για την Μπάρκερ. 

Το BBC δεν έχει ακόμα επιβεβαιώσει τον αντικαταστάτη της πρώην Νο3 του κόσμου, ως κύριο παρουσιαστή με τη δημοσιογράφο, Κλερ Μπόλντινγκ, την πρώην παίκτρια κρίκετ Ίσα Γκούχα και τη σχολιάστρια Γκάμπι Λόγκαν να είναι υποψήφιοι. 

Εκτός από την Μπάρκερ και την Μπόλντιν στη φετιινή ομάδα του BBC στο Wimbledon συμμετείχαν οι Τζον ΜακΕνρο, Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, Μπίλι Τζιν Κινγκ, Πατ Κας, Τρέισι Όστιν, Γιοχάνα Κόντα, Καρολίν Βοζνιάκι, Τιμ Χένμαν και Άναμπελ Κροφτ.

The post Φέντερερ: Σχολιαστής του BBC για το Wimbledon του 2023; appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα