Τοποθετήθηκε για το anti-doping control ο Μάρεϊ

Στη συνέντευξη τύπου πριν την έναρξη του τουρνουά της Washington στο οποίο θα κάνει την επανεμφάνισή του στο τουρ, ο Αντι Μάρεϊ μίλησε για το θέμα των ελέγχων από την WADA καθώς και για το πλάνο του για το υπόλοιπο της σεζόν.

Εδώ και αρκετούς μήνες έχει “ανοίξει” το θέμα των επαρκών ή μη ελέγχων από τη WADA όσον αφορά στο anti-doping control.

Κάποιοι έχουν κατηγορήσει τη WADA για μεροληπτικούς υπερβολικούς ελέγχους (Σερίνα Γουίλιαμς) ενώ ο Ρότζερ Φέντερερ εξέφρασε την κριτική να υπάρχουν υπερβολικοί έλεγχοι

πριν από συγκεκριμένα τουρνουά ενώ σε άλλα απολύτως τίποτα.

Παρόμοια κριτική έκανε και ο Αντι Μάρεϊ που υποστήριξε πως οι έλεγχοι δεν είναι το ίδιο συστηματικοί παντού ενώ χαρακτήρισε ως “θολό” το τοπίο της περιγραφής των ελέγχων αυτών.

“Υπήρχαν περίοδοι της εξάμηνης αποχής μου που μου έκαναν συνέχεια ελέγχους και κάποιες άλλες που δεν μου έκαναν καθόλου. Νομίζω ότι οι έλεγχοι θα πρέπει να είναι πιο διαφανείς, να αναγράφεται κάθε χρόνο ο ακριβής αριθμός των ελέγχων στους οποίους έχει υποβληθεί ένας παίκτης. Η τωρινή περιγραφή είναι πολύ ασαφής γιατί λένε ότι ο παίκτης έχει υποβληθεί σε +7 ελέγχους που σημαίνει ότι μπορεί να είναι 8 μπορεί και 20!”

Η Washington θα είναι το πρώτο του hard court τουρνουά μετά το Indian Wells το 2017!

“Αλήθεια είναι ότι έχω πολυ καιρό να παίξω στη σκληρή επιφάνεια και έχω ένα κάποιο άγχος. Γενικά νιώθω καλά στην προπόνηση. Θέλω να δω πώς θα ανταποκριθεί όλο το σώμα μου όχι μόνο ο γοφός. Πιστεύω ότι μετά από μερικά ματς, θα είμαι καλά” σχολίασε ο Muzza.

“Σκοπός μου είναι να μείνω υγιής και να παίξω όσο περισσότερα ματς γίνεται. Αυτό σημαίνει ότι θα ανέβει και η κατάταξη. Θα συνεχίσω να παίζω μέχρι να φτάσω σε σημείο που δεν θα είμαι ικανοποιημένος με την απόδοσή μου. Δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό” κατέληξε ο 31χρονος τενίστας που ξεκινά τη Washington κόντρα στον Μακένζι Μακντόναλντ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Τοποθετήθηκε για το anti-doping control ο Μάρεϊ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα