Σκέψεις για μια ακόμα επιστροφή

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού ένας ακόμα πρώην παίκτης της ομάδας φέρονται να εξετάζουν ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ιθύνοντες των Πειραιωτών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε μια ακόμα προσθήκη στο ρόστερ τους, η οποία όμως θα γίνει μετά τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.


Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να έχει στρέψει την προσοχή του στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής και στην κορυφή της επίθεσης. Για αυτό τον λόγο τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν και πάλι τις περιπτώσεις των Κέβιν Μιραλάς και Τζόελ Κάμπελ. Μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται κάτι από την πλευρά των διοικούντων του Ολυμπιακού και ξεκαθαρίζεται πως η προσοχή είναι στραμμένη στις αναμετρήσεις με τη Λουκέρνη.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση ενός κεντρικού μέσου, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ του. Η περίπτωση του Γουίλιαν Αράο δε φαίνεται να απασχολεί πλέον, μετά και τη διάψευση από την πλευρά των Πειραιωτών, για τα σενάρια νέων επαφών με τη Φλαμένγκο.
Keywords
Τυχαία Θέματα