Πύργος! – VIDEO

09:08 1/3/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο “Γολιάθ κέρδισε τον Δαυίδ”, στο μεγάλο ντέρμπι του 2ου γύρου στο Abierto Mexicano Telcel

Σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών μέχρι το τέλος και ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα), ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο κατάφερε να λυγίσει την αξιόμαχη αντίσταση του σκληροτράχηλου Νταβίντ Φερέρ, στο καλύτερο ματς μέχρι τώρα στο Ακαπούλκο!

Ο Αργεντίνος, Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης, χρειάστηκε να παίξει μεγάλο τένις στα κρίσιμα σημεία για να κερδίσει με 6-4, 4-6, 6-3 τον 35χρονο αντίπαλό του, με τον Φερέρ να πραγματοποιεί μια από τις γνωστές “never say die”

εμφανίσεις του, μέχρι και τον τελευταίο πόντο του ματς, μετά από 2.5 ώρες υπερπροσπάθειας…

Ο Ντελ Πότρο έσωσε 5/5 break point στο 1ο σετ και 2/2 στο καθοριστικό κομμάτι της αναμέτρησης, υπερασπιζόμενος το “χρυσό” break στο 4ο game (4-2) του 3ου σετ.

Επόμενος αντίπαλος για τον 29χρονο Πύργο του Ταντίλ, το Νο6 του κόσμο, Ντόμινικ Τιμ!

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ντόμινικ Τιμ, ξεπερνώντας με χαρακτηριστική άνεση το εμπόδιο του επικίνδυνου Ντένις Σαποβάλοφ. Ο νεαρός Καναδός προερχόταν από τη σπουδαία νίκη επί του Κέι Νισικόρι με ανατροπή στον 1ο γύρο και ήταν μεγάλη απειλή για τον Τιμ που είναι ασταθείς το τελευταίο διάστημα.

Ωστόσο, ο 24χρονος Αυστριακός Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, ήταν επιβλητικός και χρειάστηκε μόλις 75 λεπτά για να φτάσει στη νίκη με 6-2, 6-3 απέναντι στο Νο45 της ATP, χωρίς να απειληθεί στο παραμικρό το σερβίς του!

“Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη μου γιατί όλοι ξέρουν πόσο επικίνδυνος αντίπαλος είναι. Τον κράτησα πίσω από τον πρώτο πόντο. Σήμερα το τένις μου ήταν σχεδόν τέλειο” είπε ο πρωταθλητής του Ακαπούλκου το 2016.

Στον πρώτο του προημιτελικό το 2018, θα αγωνιστεί ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο οποίος έφυγε νικητής από τον γερμανικό εμφύλιο κόντρα στον Πίτερ Γκόζοφτσικ, επικρατώντας του συμπατριώτη του με 7-6(6), 6-3 σε 1 ώρα και 30 λεπτά αγώνα.

Ο 20χρονος από το Αμβούργο, Νο5 στον κόσμο, έσωσε τα 8 από τα 9 break point του αντιπάλου του ενώ ο ίδιος ήταν 100% αποτελεσματικός στις ευκαιρίες του, μετατρέποντας σε break και τα δύο break point που είχε στο ματς.

Μάλιστα, ο Ζβέρεφ που απέτυχε να σερβίρει στο 6-5 για την κατάκτηση του εναρκτήριου σετ, έσωσε και set point του Γκόζοφτσικ στο 5-6 του tie break, κερδίζοντας τελικά τους τρεις τελευταίους πόντους του breaker.

Στους “8” της ATP 500 διοργάνωσης, ο Ζβέρεφ θα αντιμετωπίσει τον Ράιαν Χάρισον που έβαλε στοπ στο νικηφόρο σερί του Ντιέγκο Ζβάρτσμαν, επικρατώντας με 6-3, 5-7, 6-4 του Αργεντίνου που προερχόταν από τον τίτλο στο χωμάτινο Rio Open.

The second seed survives!

Alex Zverev moves into #AMT2018 quarters 7-6(6) 6-3 over Gojowczyk. Faces Harrison next. pic.twitter.com/FOrcOUg6mX

Tennis TV (@TennisTV) 1 Μαρτίου 2018

Ο Θανάσης Κοκκινάκης δεν μπόρεσε να συνεχίσει τα πολύ καλά τελευταία αποτελέσματα στο tour και να εκμεταλλευτεί την απόσυρση του Ράφα Ναδάλ από το πάνω μέρος του ταμπλό, αφού ηττήθηκε με 6-3, 6-4 από τον Φελισιάνο Λόπεζ για το 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Ο 21χρονος Κοκκινάκης, Νο199 στον κόσμο, έχει αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα τραυματισμών τα τελευταία δύο χρόνια και προσπαθεί να επανέλθει οριστικά στο ATP World Tour, δείχνοντας κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά σημάδια στα τελευταία παιχνίδια.

ABIERTO MEXICANO DRAW | OOP (-8h) | TV SCHEDULE

The post Πύργος! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα