Τελευταία ευκαιρία στη Λατινική Αμερική

08:35 1/3/2018 - Πηγή: Tennis24
Mε straight sets νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Σάο Πάολο ο Φάμπιο Φονίνι

Μετά την πρόωρη έξοδο στο τουρνουά του Μπουένος Άιρες και την πολύ καλή πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Rio Open, ο Φάμπιο Φονίνι έχει μια τελευταία ευκαιρία για να φύγει με τίτλο από τη Λατινική Αμερική, στην αγαπημένη του επιφάνεια.

Ο 30χρονος Ιταλός, έδωσε τον πρώτο του αγώνα στο Brasil Open και δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο του qualifier, Ζοάο Ντομίνγκεζ από την Πορτογαλία με 7-5, 6-1 μέσα σε μόλις 68

λεπτά αγώνα.

Το Νο2 του ταμπλό, πέτυχε πέντε break στο σερβίς του αντιπάλου του και σημείωσε την 11η φετινή του νίκη στο tour.

Στα προημιτελικά του indoor θεσμού, ο Φονίνι θα αντιμετωπίσει τον πολύπειρο Γκιγέρμο Γκαρσία Λόπεζ ο οποίος κέρδισε δύσκολα με 7-6(3), 4-6, 6-4 τον πρωταθλητή της διοργάνωσης το 2014, Φεντερίκο Ντελμπόνις.

Ο Φονίνι έχει πέντε τίτλους καριέρας σε 13 τελικούς που έχει αγωνιστεί. Και οι πέντε τίτλοι είναι στο χώμα.

Την προσπάθεια υπεράσπισης των τριών συνεχόμενων τίτλων του στο Σάο Πάολο, ξεκίνησε την Τετάρτη ο Πάμπλο Κουέβας ο οποίος σημείωσε την 14η συνεχόμενη νίκη του στο θεσμό!

Ο 32χρονος Ουρουγουανός, Νο31 στον κόσμο, κέρδισε δύσκολα τον Αυστριακό qualifier, Σεμπάστιαν Όφνερ με 6-4, 7-6(4) και θα συναντήσει τον Λεονάρντο Μάγερ στα προημιτελικά, μετά και τη νίκη του Αργεντίνου με 7-5, 6-4 επί του συμπατριώτη του, Κάρλος Μπέρλοκ.

SAO PAULO RAW | OOP (-7h) | Live Scores

The post Τελευταία ευκαιρία στη Λατινική Αμερική appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα