Ο Φέντερερ είναι καλύτερος!

Ο Τόνι Ναδάλ φαίνεται να έχει αλλάξει άποψη μετά τον θρίαμβο του Ρότζερ Φέντερερ στο Αυστραλιανό Όπεν και την κατάκτηση του 20ου Grand Slam της καριέρας του και τον τοποθετεί, πλέον, αναμφίβολα στην πρώτη θέση του καλύτερου όλων των εποχών!

Ανέκαθεν, ο πολυνίκης coach επαινούσε τον Ρότζερ Φέντερερ και τις τεράστιες επιτυχίες του, αλλά με νέα του δήλωση, ο Τόνι Ναδάλ φαίνεται πιο

σίγουρος από ποτέ, να υποκλίνεται στο μεγαλείο του “Βασιλιά” του αθλήματος.

Μπορεί να είναι θεωρητικά “αντίπαλοι”, ωστόσο, όπως και ο ανηψιός του έτσι και ο θείος Τόνι απέδωσε στον 36χρονο τενίστα τα εύσημα για τις επιτυχίες του και για την αντοχή του στο χρόνο!

“Αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Κανένας δεν έχει καταφέρει αυτά που έχει κάνει. Και ο Ροντ Λέιβερ ήταν θρύλος αλλά 20 Grand Slam δεν κατέκτησε κανείς συν το Davis Cup συν όλα τα άλλα” ανέφερε ο υπεύθυνος της ακαδημίας του Ραφαέλ στη Μαγιόρκα.

“Ο Ραφα έχει 16 Slam, 4 Davis Cup, αλλά ο Ρότζερ είναι καλύτερος, είναι ο καλύτερος! Νομίζω ότι μπορεί να παίξει σε αυτό το επίπεδο για λίγο καιρό ακόμα” πρόσθεσε.

“Δεν ξέρω αν ο Ράφα θα παίζει στα 36. Αν είναι υγιής γιατί όχι; Αν δει ότι μπορεί να διεκδικεί μεγάλα τουρνουά, σίγουρα θα παίξει για κάποια χρόνια ακόμα” κατέληξε ο 57χρονος προπονητής.

Κώστας Αϊτάκης

The post Ο Φέντερερ είναι καλύτερος! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα