Για την επιστροφή στο θρόνο του US Open

10 χρόνια συμπληρώνονται από τον τελευταίο τίτλο του Ρότζερ Φέντερερ στη Νέα Υόρκη

Δεύτερη ημέρα των αγώνων στο τελευταίο Grand Slam της σεζόν και από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι πρεμιέρες των δύο εκ των τριών “Big 3”, Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς καθώς και οι πρώτοι αγώνες των Βοζνιάκι, Κις, Α.Ζβέρεφ, Κύργιου, Τσίλιτς, Σαράποβα, Νισικόρι και Παγδατή.

Ο 37χρονος Ελβετός,

αντιμετωπίζει τον Γιοσιχίτο Νισιόκα στο πρώτο βραδινό ματς του Arthur Ashe (02:00GR-EUROSPORT), έχοντας αποκλειστικό στόχο την όσο πιο ανώδυνη πρεμιέρα του στο Αμερικανικό Όπεν, θέλοντας να ξεκινήσει ιδανικά την προσπάθεια επιστροφής στους τίτλους στη Νέα Υόρκη.

Το 2008, ο Ρότζερ Φέντερερ κατέκτησε το 5ο συνεχόμενο και τελευταίο, μέχρι σήμερα, τίτλο του στο US Open έχοντας έκτοτε δύο χαμένους τελικούς και τρεις ημιτελικούς.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον 22χρονο Γιαπωνέζο, Νο177 στον κόσμο.

Λίγο νωρίτερα, περίπου στις 21:00GR-EUROSPORT, στο κεντρικό court, ο φορμαρισμένος Νόβακ Τζόκοβιτς θα επιστρέψει στο Νεοϋορκέζικο Grand Slam, για πρώτη φορά μετά την ήττα του από τον Στάνισλας Βαβρίνκα στον τελικό του 2016.

Ο δύο φορές πρωταθλητής της διοργάνωσης, θα αντιμετωπίσει τον Μάρτον Φούτσοβιτς από την Ουγγαρία, για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ελεγχόμενη αναμένεται η πρεμιέρα του Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Πίτερ Πολάνσκι στο Louis Armstrong (22:00GR) ενώ στο ίδιο γήπεδο, λίγο αργότερα, ο Νικ Κύργιος θα ξεκινήσει τη δική του προσπάθεια προς το… αμερικανικό όνειρο κόντρα στον Ράντου Άλμποτ.

Στο Court 6 στις 22:00GR θα πραγματοποιηθεί η μάχη των δύο βετεράνων, Μάρκου Παγδατή και Μίκαηλ Γιούσνι, στην 9η μεταξύ τους αναμέτρηση στο tour κι ενώ το σκορ είναι ισόπαλο 4-4.

Στο πρόγραμμα των γυναικών, το μενού στο Arthur Ashe (19:00GR) θα ξεκινήσει με την πρωταθλήτρια του φετινού Australian Open, Καρολίν Βοζνιάκι απέναντι στην πρώην κάτοχο του US Open, Σαμ Στόσουρ ενώ θα ολοκληρωθεί με τον αγώνα της περσινής φιναλίστ, Μάντισον Κις απέναντι στην Πολίν Παρμεντιέ.

Στο Louis Armstrong θα αγωνιστεί η Μαρία Σαράποβα (04:00GR) κόντρα στην Πάτι Σνίντερ ενώ νωρίτερα η Αντζελίκ Κέρμπερ που θριάμβευσε στο φετινό Wimbledon, θα αντιμετωπίσει την Μαργκαρίτα Γκασπαριάν.

Το πρόγραμμα στα τρία κεντρικά courts

ARTHUR ASHE STADIUM (ώρα έναρξης 19:00GR)
S. Stosur (AUS vs. C. Wozniacki (DEN) [2]
N. Djokovic (SRB) [6] vs. M. Fucsovics (HUN)

Όχι πριν τις 02:00GR
Y. Nishioka (JPN) vs.R. Federer (SUI) [2]
M. Keys (USA) [14] vs. P. Parmentier (FRA)

LOUIS ARMSTRONG STADIUM (ώρα έναρξης 18:00GR)
A. Petkovic (GER) vs. J. Ostapenko (LAT) [10]
M. Gasparyan (RUS) vs. A. Kerber (GER) [4]
P. Polansky (CAN) vs. A. Zverev (GER) [4]

Όχι πριν τις 02:00GR
N. Kyrgios (AUS) [30] vs. R. Albot (MDA)
M. Sharapova (RUS) [22] vs. P. Schnyder (SUI)

GRANDSTAND (ώρα έναρξης 18:00GR)
N. Osaka (JPN) [20] vs. L. Siegemund (GER)
M. Cilic (CRO) [7] vs. M. Copil (ROU)
C. Garcia (FRA) [6] vs. J. Konta (GBR)
F. Tiafoe (USA) vs. A. Mannarino (FRA) [29]

MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S SINGLES DRAW | OOP (-7h)

The post Για την επιστροφή στο θρόνο του US Open appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα