Εντυπωσιακοί Ντελ Πότρο και Τιμ – VIDEO

Mε άνετες νίκες ξεκίνησαν στη Νέα Υόρκη τα δύο “dark horses” που βρίσκονται στο ταμπλό του Ράφαελ Ναδάλ

Ελάχιστα προβλήματα αντιμετώπισαν στην πρεμιέρα τους στο Αμερικανικό Όπεν, Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο και Ντόμινικ Τιμ αφού οι Ντόναλντ Γιανγκ και Μίρζα Μπάσιτς, δεν κατάφεραν να τους αντισταθούν…

Ο Αργεντίνος που πέρυσι απέκλεισε τον Τιμ στην πορεία του προς τα ημιτελικά της Νέας Υόρκης, ήταν ο απόλυτος

κυρίαρχος στο νεόκτιστο Louis Armstrong και επικράτησε με 6-0, 6-3, 6-4 του qualifier Ντόναλντ Γιανγκ, τελειώνοντας το ματς με 30 winners, εκ των οποίων οι 11 άσοι.

Μετά την καθολική υπεροχή του Ντελ Πότρο στο εναρκτήριο σετ, ο Γιανγκ αντέδρασε και ξεκίνησε με break στο 2ο (2-0), ωστόσο και πάλι ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας των δύο ανδρών, όπου ο Πύργος του Ταντίλ ανέτρεψε άνετα τη διαφορά και πήρε προβάδισμα δύο σετ.

Πιο ανταγωνιστικό ήταν το 3ο σετ όπου ο Ντελ Πότρο “χτύπησε” την κατάλληλη στιγμή, στο 4-4, σφραγίζοντας τη νίκη του στο δικό του σερβίς, μετά από 1 ώρα και 43 λεπτά αγώνα.

Στο 2ο γύρο, ο πρωταθλητής της διοργάνωσης το 2009, θα αντιμετωπίσει έναν ακόμη Αμερικανό, τον Ντένις Κούντλα ο οποίος επικράτησε 6-4, 7-5, 6-2 του Ματέο Μπερετίνι.

Ο αγώνας με τον αριστερόχειρα Ντόναλντ Γιανγκ ήταν ίσως και μια καλή προετοιμασία για την μακρινή αλλά πιθανή αναμέτρηση του Ντελ Πότρο με τον Ράφαελ Ναδάλ στα ημιτελικά του θεσμού.

Αυτή είναι η 10η παρουσία του Ντελ Πότρο στο US Open και αυτή ήταν η 30η νίκη του στο θεσμό.

Ένας άλλος πιθανός αντίπαλος του Ναδάλ, ο Ντόμινικ Τιμ (στα προημιτελικά), πέτυχε επίσης επιβλητική νίκη με 6-3, 6-1, 6-4 επί του Βόσνιου, Μίρζα Μπάσιτς.

Ο Αυστριακός που βρίσκεται εκτός φόρμας, μετά την παρθενική του συμμετοχή σε Grand Slam τελικό στο Γαλλικό Όπεν, δεν δέχθηκε break σε ολόκληρο το ματς ενώ έβγαλε 39 winners και είχε μόλις 21 αβίαστα λάθη σε 1 ώρα και 30 λεπτά παιχνιδιού.

Το Νο9 του ταμπλό και της παγκόσμιας κατάταξης, στο 2ο γύρο θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Στιβ Τζόνσον που προέρχεται από τη συμμετοχή του στον τελικό του Winston-Salem και σίγουρα θα έχει μεγάλο κίνητρο να διακριθεί στο Grand Slam της πατρίδας του, μπροστά στους δικούς του ανθρώπους.

Εξίσου και ίσως περισσότερο εντυπωσιακός, ήταν ο Ντένις Σαποβάλοφ στη νίκη του στα 4 σετ επί του ταλαντούχου και ανερχόμενου, Φελίξ Οζέρ-Αλιασιμέ.

Ο 19χρονος Καναδός, έκανε πράγματα και θάματα στο court και επικράτησε με απόσυρση 7-5, 5-7, 4-1 του 18χρονου συμπατριώτη του ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού.

Στο 2ο γύρο, ο Σαποβάλοφ Νο28 στον κόσμο, θα αντιμετωπίσει τον πολύπειρο Ιταλό, Αντρέα Σέπι.

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW | OOP (-7h)

The post Εντυπωσιακοί Ντελ Πότρο και Τιμ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα