Τσιτσιπάς: “Δεν κάθομαι και παίζω Fortnite”

Ο Στέφανος απάντησε στον Νικ Κύργιο λέγοντας ότι προτιμάει να είναι έξω στον ελεύθερο χρόνο από το να παίζει video games

Ένα μίνι και εξωαγωνιστικό rivalry, αρχίζει να κτίζεται μεταξύ του Νικ Κύργιου και του Στέφανου Τσιτσιπά.

Όπως σε όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις (και είναι πολλές), το θέμα ξεκίνησε ο Κύργιος στο twitter απαντώντας σε ένα “ουδέτερο” tweet του Τσιτσιπά.

“Είναι απίστευτο πόσους διαφορετικούς

ήχους μπορείς να ακούσεις, περπατώντας στη Νέα Υόρκη” έγραψε ο Στέφανος στο λογαριασμό του για να έρθει η απάντηση από τον Κύργιο: “Da fuq”.

To συγκεκριμένο post ο Κύργιος το “έσβησε” λίγο αργότερα, όπως κάνει σχεδόν σε όλα του τα post που αναφέρονται σε συνάδελφό του.

Ο Στέφανος δεν είδε το tweet του Κύργιου αλλά αφού του το μεταφέρανε, του απάντησε…

“Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Κύργιος. Ας είμαστε ειλικρινείς… Ξέρω κάποιους που μπορεί να τους φαίνεται περίεργα τα όσα κάνω. Είναι από ποια πλευρά το βλέπει κανείς. Παρακολουθώ πολλούς youtubers που έχουν πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο. Μου αρέσει να κάνω πράγματα. Δεν κάθομαι στο δωμάτιό μου να παίξω Fortnite όπως κάποιοι άλλοι. Είναι καλύτερα να είσαι εκεί έξω και να δημιουργείς παρά να κάθεσαι μέσα και να παίζεις παιχνίδια στο Play Station όλη την ημέρα. Το έκανα και εγώ παλιά αλλά τώρα δεν βρίσκω το λόγο…”

Για την ιστορία, το Fortnite είναι ένα καινούργιο διαδικτυακό παιχνίδι το οποίο έχει κάνει πάταγο τον τελευταίο χρόνο κυκλοφορίας του, με πάνω από 1 δισεκατομμύριο χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

The post Τσιτσιπάς: “Δεν κάθομαι και παίζω Fortnite” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα