Γαλλία: Μία νίκη μακριά από το κυρίως ταμπλό η Σακελλαρίδη

Μία νίκη ακόμα θέλει η Σαπφώ Σακελλαρίδη για να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό του ITF Pro τουρνουά των 60.000 δολαρίων στην Γαλλία.

Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε σήμερα της Γαλλίδας Μαρί Βιλέτ με 6-2, 6-4, σε μόλις 71 αγωνιστικά λεπτά, και πήρε την πρόκριση για τον 2ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Στο πρώτο set, η Σαπφώ έκανε

break με το “καλησπέρα”, ενώ αύξησε τη διαφορά με αλάνθαστη υπεράσπιση στο service της (2-0).

Η διαφορά παρέμεινε ίδια μέχρι και το 6ο game (4-2), ενώ στο αμέσως επόμενο η No2 του ταμπλό έκανε νέο break, για να κλείσει εν συνεχεία την πρώτη στροφή του αγώνα στο 8ο game, μετά από ένα μεγάλο hold (6-2).

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, οι ισορροπίες επανήλθαν στο ακέραιο, καθώς μέχρι και το 8ο game καμία από τις δύο πλευρές δεν είχε ξεχωρίσει (4-4).

Στο 9ο game όμως η Σακελλαρίδη έσπασε το service της Γαλλίδας για 3η φορά (συνολικά) στο παιχνίδι, και στο 10ο και τελευταίο game ολοκλήρωσε με επιτυχία τις προσπάθειές της, στο δρόμο για την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό (6-4).

Στον 2ο προκριματικό γύρο θα αντιμετωπίσει μία εκ των Φεντερίκα Ντι Σάρα (Ιταλία) και Κιάρα Σχολ (Αμερική), με την οποία η Σαπφώ έχει κατακτήσει και τον ITF τίτλο στα διπλά του Μόναστιρ, τον περασμένο Δεκέμβριο.

The post Γαλλία: Μία νίκη μακριά από το κυρίως ταμπλό η Σακελλαρίδη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα