Miami Open: Επική ανατροπή και πρόκριση για Χούρκατς (vid)

Εντυπωσιακή πρόκριση για τον 3ο γύρο του Miami Open της Φλόριντα πήρε ο Χούμπερτ Χούρκατς επί του Θανάση Κοκκινάκη, νικώντας τον μετά από τρία tie-break, 6-7(10), 7-6(7), 7-6(6), σε διάστημα 3(!) ωρών και 31 λεπτών, στο πιο θεαματικό παιχνίδι της φετινής διοργάνωσης μέχρι σήμερα.

Στο πρώτο set, αμφότεροι υπερασπίστηκαν άψογα τα service τους και έτσι οδηγήθηκαν στο tie-break (6-6). Μετά από 7 λεπτά “μάχης”, ο 26χρονος Αυστραλός κέρδισε με επιμέρους σκορ 12-10, για να κάνει το πρώτο βήμα για τη νίκη (7-6(10).

Στο

δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, πάλι οι ισορροπίες ήταν μοιρασμένες μέχρι το 4ο game, όμως στο αμέσως επόμενο ο No9 του κόσμου έκανε το πρώτο break του αγώνα, για να αυξήσει στη συνέχεια τη διαφορά με love game (4-2).

Στο 10ο game ο Κοκκινάκης κατάφερε να πάρει πίσω το break αντιπάλου του, αλλά και να προηγηθεί ξανά με ένα μεγάλο hold (6-5), όμως αρνήθηκε να χάσει ο 26χρονος Πολωνός, στέλνοντας το ματς σε νέο tie-break, από το οποίο ήταν η σειρά του να βγει νικητής, με επιμέρους σκορ 9-7 (7-6(7).

Στο decider, κανείς από τους δύο δεν κατάφερε να ξεχωρίσει, θέτοντας αμφότεροι ως προτεραιότητα την ακεραιότητα των service τους. Λίγο έλειψε ο Χούρκατς να κάνει το break στο 4ο και στο 8ο game, όμως ο No94 της ATP κατάταξης έβρισκε τις λύσεις με μεγάλα hold και ισοφάριζε (4-4).

Για μία ακόμα φορά το σκορ παρέμεινε ισόπαλο ως το τέλος, για να φτάσει το παιχνίδι σε τρίτο και τελευταίο tie-break, όπου μετά από 15 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα, ολοκλήρωσε την απόλυτη ανατροπή ο Χούρκατς με σκορ 8-6, σβήνοντας μάλιστα και 5(!) match points, για να προκριθεί στην επόμενη φάση (7-6(6).

MIAMI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Miami Open: Επική ανατροπή και πρόκριση για Χούρκατς (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα