Miami Open: Θέλει να συνεχίσει το σερί ο κάτοχος

Ο Κάρλος Αλκαράθ θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί το οποίο ξεκίνησε από την Καλιφόρνια και το Indian Wells με το ρεκόρ του να είναι στο 7-0 και παράλληλα να παραμείνει εντός υπεράσπισης του τίτλου του στο Μαϊάμι. 

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει και το δεύτερο εμπόδιο στη Φλόριντα, τον Σέρβο Ντούσαν Λάγιοβιτς κόντρα στον οποίον μετράει μόνο νίκες (3-0) με τις δύο να είναι μέσα στο 2023 στα προημιτελικά του Μπουένος Άιρες και Ρίο ντε Τζανέιρο σε μια αναμέτρηση που δεν αναμένεται να ξεκινήσει πριν τις 23:00 GR.

Το πρόγραμμα της Κυριακής στο Stadium θα ανοίξουν

(19:00 GR) οι δύο slamers Μπιάνκα Αντρέσκου και Σοφιά Κένιν με την Καναδή να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα στις μεταξύ τους συναντήσεις (3-2), αλλά την Αμερικανίδα να έχει κερδίσει την τελευταία τους συνάντηση το 2019 στο Ακαπούλκο. 

Οι δύο παίκτριες θα συναντηθούν για 2η φορά στο Miami Open μετά από το 2019 όπου η Αντρέσκου επικράτησε στη φάση των “64” με straight sets. 

Στη συνέχεια (μετά τις 20:30 GR) θα μπουν μέσα στο court οι Τέιλορ Φριτς και Ντένις Σαποβάλοφ με τον Καναδό να έχει το προβάδισμα στα μεταξύ τους παιχνίδια με 5-3. 

Μετά από το παιχνίδι του Αλκαράθ με τον Λάγιοβιτς θα ακολουθήσει αυτό της φιναλίστ του Indian Wells και πρωταθλήτρια του Australian Open, Αρίνα Σαμπαλένκα, η οποία θα αντιμετωπίσει την Τσέχα Μαρί Μπόσκοβα, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας στο κεντρικό court θα παίξει ο περσινός φιναλίστ Κάσπερ Ρουντ κόντρα στον Γάλλο Μπόουτικ φαν ντε Σάντσουλπ.

Από εκεί κι πέρα τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν είναι αυτά των Γιάνικ Σίνερ και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (02:00 GR), που θα διεξαχθεί στο Grandstand, αλλά κι αυτά των Ντιέγκο Σβάρτσμαν – Ρούνε και Μιομάρ Κετσμάνοβιτς – Αντρέι Ρούμπλεφ. 

MIAMI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Miami Open: Θέλει να συνεχίσει το σερί ο κάτοχος appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα