Miami Open: Ιδανική πρεμιέρα για Μεντβέντεφ (vid)

Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, που επικράτησε του Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα με 6-1, 6-2, μέσα σε 63 αγωνιστικά λεπτά, και προκρίθηκε εύκολα στον 3ο γύρο του Miami Open της Φλόριντα.

Στο πρώτο set, αν και αμφότεροι ξεκίνησαν με δύο αλάνθαστες υπερασπίσεις των service τους (1-1), η συνέχεια ανήκε εξ’ ολοκλήρου στον 27χρονο Ρώσο, καθώς δε χάρισε άλλο game στον No84 της ATP

κατάταξης, και έκλεισε σχετικά εύκολα την πρώτη στροφή της αναμέτρησης, μετρώντας στο ενδιάμεσο και δύο break (6-1).

Στο δεύτερο set, και τελευταίο με βάση την εξέλιξη του αγώνα, ο No5 του κόσμου ξεκίνησε με break στο εναρκτήριο game, ενώ αύξησε τη διαφορά στο επόμενο, κρατώντας τον 29χρονο Ισπανό στον έναν πόντο (2-0).

Η διαφορά παρέμεινε στα ίδια επίπεδα μέχρι και το 4ο game (3-1), ώσπου ο Μεντβέντεφ έσπασε εκ νέου το service του αντιπάλου του, για να αποκτήσει απόσταση ασφαλείας (4-1), την οποία και διατήρησε μέχρι τέλους, για να περάσει στην επόμενη φάση του δεύτερου ATP Masters της χρονιάς (6-2).

In fine form in Miami @DaniilMedwed cruises past Carballes Baena 6-1 6-2 to advance to R3.@MiamiOpen | #MiamiOpen pic.twitter.com/mpPu2iaJ0q

ATP Tour (@atptour) March 26, 2023

MIAMI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Miami Open: Ιδανική πρεμιέρα για Μεντβέντεφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα