Φοβερή Μπένσιτς εκθρόνισε την Οσάκα – VIDEO

Οι δύο top seeds του BNP Paribas Open, Ναόμι Οσάκα και Σιμόνα Χάλε, αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του θεσμού

“Ακέφαλο”, τόσο στο πάνω όσο και στο κάτω μέρος, έμεινε το ταμπλό στο γυναικείο τουρνουά του Indian Wells καθώς η κάτοχος του τίτλου, Ναόμι Οσάκα και το Νο2, Σιμόνα Χάλεπ, γνώρισαν οδυνηρές ήττες από τις Μπελίντα Μπένσιτς και Μαρκέτα Βοντρούσοβα αντίστοιχα.

Η εξαιρετικά φορμαρισμένη Μπελίντα Μπένσιτς, χρειάστηκε κάτι παραπάνω από μια ώρα για να

κερδίσε με το επιβλητικό 6-3, 6-1 το Νο1 του ταμπλό και του κόσμου, Ναόμι Οσάκα, εκθρονίζοντας την Γιαπωνέζα από τον θρόνο της στο Indian Wells.

Ήταν η δεύτερη νίκη της Ελβετίδας κόντρα σε Νο1 της WTA, μετά από αυτή επί της Σερίνα Γουίλιαμς στην πορεία προς τον τίτλο στο Rogers Cup, πριν τέσσερα χρόνια. Φέτος, η Μπένσιτς έχει πετύχει ήδη πέντε Top10 νίκες και βρίσκεται στο Νο23 της κατάταξης.

“Είναι το Νο1 της κατάταξης και έχει κατακτήσει τα πάντα τους τελευταίους μήνες. Έκανα ένα σπουδαίο ματς και είμαι πολύ χαρούμενη με τον εαυτό μου. Σέρβιρα πολύ καλά και είχα καλή τακτική” είπε αμέσως μετά η Μπένσιτς η οποία στα προημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει την Καρολίνα Πλίσκοβα.

Η Τσέχα, Νο5 του ταμπλό, πέτυχε πολύ δύσκολη νίκη με 7-6(0), 4-6, 6-2 επί της Ανέτ Κονταβέιτ.

Τη σπουδαιότερη νίκη της καριέρας της σημείωσε η 19χρονη, Μαρκέτα Βοντρούσοβα, αποκλείοντας το Νο2 του ταμπλό και του κόσμου, Σιμόνα Χάλεπ.

Η νεαρή Τσέχα, Νο61 της παγκόσμιας κατάταξης, έπιασε σπουδαία απόδοση και επικράτησε με 6-2, 3-6, 6-2 της καταξιωμένης αντιπάλου της, παίρνοντας για πρώτη φορά την πρόκριση σε προημιτελική φάση Premier διοργάνωσης.

Εκεί, την περίμενε το Νο6 του ταμπλό, Ελίνα Σβιτολίνα που μετά από μια επική μάχη 3 ωρών και 12 λεπτών, επιβλήθηκε 7-6(8), 5-7, 6-4 της Άσλει Μπάρτι!

Το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του BNP Paribas Open, εξασφάλισαν και οι Αντζελίκ Κέρμπερ, Βίνους Γουίλιαμς που θα κοντραριστούν για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Η αναγεννημένη Γερμανίδα, πέτυχε μεγάλη νίκη με 6-1, 4-6, 6-4 επί της Αρίνα Σαμπαλένκα ενώ πιο ελεγχόμενη ήταν η επικράτηση της 38χρονης Βίνους με 6-4, 6-4 επί της Μόνα Μπαρτέλ.

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h)

The post Φοβερή Μπένσιτς εκθρόνισε την Οσάκα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα