Φέντερερ: “Νιώθω όπως στην Αυστραλία το 2017!

Ο Ρότζερ Φέντερερ παρομοίασε την επανεμφάνισή του στο Γαλλικό Όπεν με το comeback που έκανε στο Αυστραλιανό Όπεν το 2017!

Το Αυστραλιανό Όπεν του 2017 φέρνει, φυσικά, απίστευτα ευχάριστες αναμνήσεις για τον Ρότζερ Φέντερερ!

Έξι μήνες μακριά από το τουρ είχε μείνει τότε ο 36χρονος Φέντερερ λόγω θέματος τραυματισμού στο γόνατο πριν επανεμφανιστεί στο επικό, για αυτόν, Αυστραλιανό Όπεν του 2017 το οποίο ανέλπιστα ακόμα και για τον ίδιο, κατάκτησε κερδίζοντας τον Ραφαέλ Ναδάλ στον ιστορικό εκείνο τελικό!

Κάπως έτσι αισθάνεται

ο Ρότζερ Φέντερερ πριν το πρώτο του Ρολάν Γκαρός σε τέσσερα χρόνια!

“Μου θυμίζει αρκετά την κατάσταση του πώς ένιωθα τότε στην Αυστραλία! Είχα πολύ καιρό να παίξω, αισθανόμουν καλά με το παιχνίδι μου αλλά δεν είχα ακόμα ιδέα ότι θα μπορούσα να φτάσω τόσο ψηλά! Δεν ξέρω βέβαια αν εδώ μπορώ να κερδίσω το τουρνουά. Δεν ξέρω αν το επίπεδό μου είναι τόσο καλό. Αλλά νιώθω καλά με το σώμα και το παιχνίδι μου!” ανέφερε ο Φεντ στην συνέντευξη τύπου πριν από την έναρξη του Γαλλικού Όπεν.

“Είναι πολύ σημαντικό για μένα το γεγονός ότι δεν έχω τραυματιστεί από το Μόντρεαλ του 2017. Στη Ρώμη περισσότερο προφύλαξα το σώμα μου, δεν τραυματίστηκα. Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση από αυτό, είναι πραγματικά προνόμιο στην ηλικία μου!” παραδέχτηκε.

“Πολλά έχουν αλλάξει από την τελευταία φορά που ήμουν εδώ. Οι συνεντεύξεις τύπου δεν ήταν καν εδώ! Και το κεντρικό κορτ έχει άλλη αίσθηση. Νιώθεις πολύ τις αλλαγές και ανυπομονώ να τις χαρώ και με την παρουσία του κοινού” πρόσθεσε.

“Στο μυαλό μου είναι τώρα μόνο ο πρώτος γύρος. Έπαιξα μερικά οριακά ματς στο χώμα φέτος με χαμένα match points και με σωσμένα match points και νομίζω μου έχουν κάνει καλό. Το καλύτερο θα ήταν να μην έχω βέβαια περιπέτειες τουλάχιστον στους πρώτους γύρους εδώ” κατέληξε ο 37χρονος τενίστας που ξεκινά το πρώτο του Ρολάν Γκαρός μετά το 2015 κόντρα στον Ιταλό Λουίτζι Σονέγκο, έναν ποιοτικό, στο χώμα, τενίστα που μπορεί να προκαλέσει κάποια προβλήματα ειδικά αν ο Φέντερερ εμφανιστεί νευρικός στην πρεμιέρα του.

Κώστας Αϊτάκης

The post Φέντερερ: “Νιώθω όπως στην Αυστραλία το 2017! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα