Φελιθιάνο Λόπεζ: “Ο Ναδάλ μπορεί να κατακτήσει ένα ακόμη Roland Garros”

Ο Φελιθιάνο Λόπεζ σχολίασε την επιστροφή του Ράφα Ναδάλ στην ενεργό δράση τονίζοντας μάλιστα ότι τον βλέπει να φτάνει δυνατός στο Παρίσι και να κατακτά ένα ακόμη Roland Garros. Ο 42χρονος Ισπανός μίλησε και για τον Κάρλος Αλκαράθ, αλλά και για το μεγάλο του όνειρο τους Αλκαράθ και Ναδάλ να σηκώνουν το τρόπαιο του Davis Cup

“Ένιωσα τεραστία χαρά. Ένας παίκτης σαν τον Ναδάλ λείπει από το τένις. Υπάρχει ένα σημαντικό κενό το οποίο προσπαθεί να καλύψει ο Αλκαράθ. Ο Μεντβέντεφ έχει ανέβει αρκετά, ο Σίνερ επίσης. Ελπίζω ο Ράφα να φτάσει στο Παρίσι δυνατός και να μπορεί να ανταγωνιστεί τον οποιονδήποτε. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα τον δω να κερδίζει ακόμα ένα Roland Garros. Και βέβαια υπάρχουν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες που θα γίνουν στο…σπίτι του.”, είπε ο Λόπεζ. 

Όσο για τον Αλκαράθ, αλλά και για το Davis Cup ο Ισπανός δήλωσε: “Ο Αλκαράθ είναι απίστευτα καλός. Ας απολαύσουμε τον ίδιο και την καριέρα του. Κι αν κερδίσει 10, 12 ή 13 Slams ο χρόνος θα δείξει. Απλά ας εκτιμήσουμε αυτά που έχει κάνει. Προσωπικά δεν έχω δει παίκτη στην ηλικία του να παίζει τόσο καλά, δεν ξέρω καν αν ο Φέντερερ έπαιζε στα 20 όπως παίζει ο Κάρλος.”

“Το μεγάλο μου όνειρο είναι να κατακτήσει η Ισπανία το Davis Cup. Είπα στον (Νταβίντ) Φερέρ ότι τον βλέπω να σηκώνει τον τίτλο μαζί με τους Κάρλος και Ράφα. Είναι πραγματικά το όνειρό μου. 

The post Φελιθιάνο Λόπεζ: “Ο Ναδάλ μπορεί να κατακτήσει ένα ακόμη Roland Garros” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα