Έτοιμος για Λονδίνο ο Σβάρτσμαν

Εντυπωσιακών εμφανίσεων συνέχεια για τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν.

Ο 28χρονος Αργεντίνος, έχοντας πλουραλισμό στα χτυπήματα του, τρομερό σέρβις και τρεξίματα επικράτησε του Ρίτσαρντ Γκασκέ με 7-5,6-3 και πήρε την πρόκριση για τους “16” του Paris Masters που διεξάγεται στην Πρωτεύουσα της Γαλλίας.

Ο Σβάρτσμαν κρατάει στα χέρια του την 8η και τελευταία θέση της ATP Race

που οδηγεί στην Ο2 Arena για το Nitto ATP Finals και εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη σπουδαία διοργάνωση του Λονδίνου (15-22 Νοεμβρίου).

Η αναμέτρηση ήταν αρκετά σύντομη, διήρκησε μόλις 1 ωρα και 25 λεπτά. Στο πρώτο σετ ο 34χρονος Γάλλος ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και άσκησε τεράστια πίεση στον Σβάρτσμαν. Ωστόσο το Νο9 του κόσμου διαχειρίστηκε εξαιρετικά τους κρίσιμους πόντους και με την αδιαμφισβήτητη ποιότητα που διαθέτει κατέκτησε το πρώτο σετ με 7-5.

Στο 2ο σετ ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν μπήκε αποφασισμένος να τελειώσει το παιχνίδι. Δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Γάλλο, έλεγξε απόλυτα το σετ καθ’όλη την διάρκεια του και με το εξωπραγματικό ποσοστό (94 %) κερδισμένων πόντων στο πρώτο του σέρβις πήρε την πολυπόθητη πρόκριση.

Στον γύρο των “16” του Paris ATP θα αντιμετωπίσει τον επικίνδυνο Νταβίντοβιτς Φοκίνα που κέρδισε νωρίτερα 6-4, 6-4 τον wild card Γάλλο, Μπένζαμιν Μπονζί.

PARIS MASTERS DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Γιάννης Μαύρος

The post Έτοιμος για Λονδίνο ο Σβάρτσμαν appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα