Paris Masters: Στη μάχη του τίτλου ο Ράφα

Στιγμές από το ένδοξο παρελθόν και παρόν του Ισπανικού τένις, θα ζήσουμε το απόγευμα της Τετάρτης (04/11) στο Παρίσι, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ του Θρυλικού Ράφαελ Ναδάλ και το “γερόλυκου” Φελισιάνο Λόπεζ.

Οι δύο αριστερόχειρες, θα μονομαχήσουν στο κεντρικό court της AccorHotel Arena, στο βραδινό πρόγραμμα της 3ης ημέρας των αγώνων στο Παρίσι (19:30GR), στην 14η μεταξύ τους αναμέτρηση στο ATP Tour.

Με τον Φελισιάνο Λόπεζ, πρώην Νο12 και νυν

Νο64 στον κόσμο, να έχει κερδίσει τα δύο πιο πρόσφατα ραντεβού τους (Σαγκάη 2014, Σινσινάτι 2015) και με δεδομένο ότι πρόκειται για έναν τενίστα που λατρεύει τις γρήγορες επιφάνειες και το σερβίς/βολέ, περιμένουμε ένα συναρπαστικό και αμφίρροπο παιχνίδι.

Ο Ναδάλ προηγείται 9-4 στα μεταξύ τους παιχνίδια, ωστόσο η τελευταία νίκη του Ράφα επί του καλού του φίλου είχε έρθει πριν 8 χρόνια, στο Australian Open 2012!

Είναι το πρώτο παιχνίδι του Ναδάλ, μετά την κατάκτηση του 20ου Grand Slam της καριέρας του, πριν τρεις εβδομάδες στο Γαλλικό Όπεν και μένει να δούμε πόσο καλά προετοιμασμένος είναι για το εντυπωσιακό κλείσιμο στη φετινή σεζόν που θέλει να κάνει σε Παρίσι και Λονδίνο.

Το Paris Masters είναι από τα λίγα μεγάλα τουρνουά που δεν έχει κατακτήσει ποτέ ο Ναδάλ και σε περίπτωση που τα καταφέρει, θα ισοφαρίσει τον Τζόκοβιτς στις κατακτήσεις Masters (36).

Σε άλλους σημαντικούς αγώνες της ημέρας, το πρόγραμμα θα ξεκινήσει (12:00GR) με την πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση του Ντανίλ Μεντβέντεφ κόντρα στον Κέβιν Άντερσον ενώ λίγο αργότερα (16:30GR) ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ αντιμετωπίζει τον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας (21:00GR) ο Στάνισλας Βαβρίνκα θα παίξει με τον Τομ Πολ για την πρόκριση στη φάση των “16”.

PARIS MASTERS DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Paris Masters: Στη μάχη του τίτλου ο Ράφα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα