Πέρασε ο Μεντβέντεφ με εγκατάλειψη του Άντερσον

Για την τρίτη μέρα του Παρισινού Όπεν, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ πήρε το εισιτήριο για τους «16», ξεπερνώντας το εμπόδιο του Κέβιν Άντερσον, ο οποίος εξαιτίας ενοχλήσεων, εγκατέλειψε κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ στο tie break.

Λίγες ημέρες μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση για το ATP της Βιέννης, εκεί που πήρε τη νίκη ο Κέβιν Άντερσον, αυτή τη φορά είχαμε τη μάχη τους για το Paris

Masters. Ο Μεντβέντεφ, Nο5 στην παγκόσμια κατάταξη και Νο3 του ταμπλό στο Παρίσι, ενώ νικούσε 5-2 στο tie break για το πρώτο σετ, είδε τον αντίπαλο του να μην μπορεί να συνεχίσει λόγω τραυματισμού.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Μεντβέντεφ να πατάει καλύτερα και να πιέζει τον αντίπαλο του, έχοντας μάλιστα πέντε break point στη διάθεση του, με την πιο χαρακτηριστική ευκαιρία να είναι αυτή στο 2-2, όταν προηγήθηκε με 0-40, χωρίς όμως να αξιοποιήσει καμία από τις τρεις ευκαιρίες.

Τελικά το παιχνίδι έφτασε στο tie break, εκεί που ο φιναλίστ του US Open το 2019, έκανε το μίνι μπρέικ και είχε το προβάδισμα με 5-2, όντας μακριά δύο πόντους για να κατακτήσει το πρώτο σετ. Όμως, είδε τον αντίπαλο του να αποχωρεί εξαιτίας ενοχλήσεων και να παίρνει την πρόκριση αυτός, χωρίς να κοπιάσει ιδιαίτερα.

Για τον επόμενο γύρο ο αντίπαλος του Μεντβέντεφ θα προκύψει από το ζευγάρι ανάμεσα στον Άλεξ Ντε Μινάρ και τον φορμαρισμένο Λορέντσο Σονέγκο.

PARIS MASTERS DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Πέρασε ο Μεντβέντεφ με εγκατάλειψη του Άντερσον appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα